16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023
Array

Horoscopul zilei, 14 august: Atenţie mare! Probleme în DRAGOSTE pentru unele zodii. Se lasă cu despărţiri

Două zodii nu încep bine săptămâna la capitolul dragoste. Unii nativi riscă chiar să se despartă, dacă nu abordează cu calm problemele din cuplu. Află ce îţi rezervă astrele!
Berbecii îşi încep ziua cu nişte drumuri scurte în interes de serviciu. Se întrevăd evenimente neaşteptate aşa că ar fi bine să nu îşi facă planuri pe care nu le pot schimba.

Începutul de săptămână îi găseşte pe Tauri cam irascibili. Le este recomandat să evite discuţiile în contradictoriu cu persoana iubita.

Gemenii încă se bucura de mini-vacanţă, fapt ce îi poate nemulţumi pe şefi sau pe colegii de serviciu. Este posibil să le reproşeze că nu au terminat o lucrare sau un proiect la timp.

Nativii Raci îşi dedică tot timpul planificarii unui eveniment important în viaţa lor. Astăzi vor primi şi o sumă de bani cu ajutorul căreia vor mai scăpa de datorii.

Leii sunt nevoiţi să dea dovadă de multă răbdare astăzi. O neînţelegere cu partenerul de viaţă, ar putea duce chiar la despărţire, dacă nu gestionează problema cu calm.

Nativii Fecioară îşi încep săptămâna cu veşti bune pe plan sentimental. Cei singuri au posibilitatea să întâlnească o persoană care să le atragă atenţia.

Balanţele au o zi extrem de încărcată. Activitaţile legate de casă şi familie le vor da peste cap tot programul zilei.

O vizită din partea unor persoane apropiate le va reda buna dispoziţie Scorpionilor. Vor primi sfaturi importante de care ar fi bine să ţină cont.

Săgetătorii plănuiesc o ieşire cu prietenii. Au multe de sărbătorit, aşa că totul trebuie să fie perfect organizat.

CONTINUARE PE OBSERVATOR.TV

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow