More

  Horoscopul zilei, 14 august: Atenţie mare! Probleme în DRAGOSTE pentru unele zodii. Se lasă cu despărţiri

  Array

  Două zodii nu încep bine săptămâna la capitolul dragoste. Unii nativi riscă chiar să se despartă, dacă nu abordează cu calm problemele din cuplu. Află ce îţi rezervă astrele!
  Berbecii îşi încep ziua cu nişte drumuri scurte în interes de serviciu. Se întrevăd evenimente neaşteptate aşa că ar fi bine să nu îşi facă planuri pe care nu le pot schimba.

  Începutul de săptămână îi găseşte pe Tauri cam irascibili. Le este recomandat să evite discuţiile în contradictoriu cu persoana iubita.

  Gemenii încă se bucura de mini-vacanţă, fapt ce îi poate nemulţumi pe şefi sau pe colegii de serviciu. Este posibil să le reproşeze că nu au terminat o lucrare sau un proiect la timp.

  Nativii Raci îşi dedică tot timpul planificarii unui eveniment important în viaţa lor. Astăzi vor primi şi o sumă de bani cu ajutorul căreia vor mai scăpa de datorii.

  Leii sunt nevoiţi să dea dovadă de multă răbdare astăzi. O neînţelegere cu partenerul de viaţă, ar putea duce chiar la despărţire, dacă nu gestionează problema cu calm.

  Nativii Fecioară îşi încep săptămâna cu veşti bune pe plan sentimental. Cei singuri au posibilitatea să întâlnească o persoană care să le atragă atenţia.

  Balanţele au o zi extrem de încărcată. Activitaţile legate de casă şi familie le vor da peste cap tot programul zilei.

  O vizită din partea unor persoane apropiate le va reda buna dispoziţie Scorpionilor. Vor primi sfaturi importante de care ar fi bine să ţină cont.

  Săgetătorii plănuiesc o ieşire cu prietenii. Au multe de sărbătorit, aşa că totul trebuie să fie perfect organizat.

  CONTINUARE PE OBSERVATOR.TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet