14.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Horoscopul saptamanii 24-30 iunie 2019

- Advertisement -

Berbec

Ai nevoie de odihna si detasare de cotidian in prima parte a saptamanii. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca o consultatie medicala de rutina este binevenita. In intervalul 25 – 27 iunie esti solicitat destul de mult de catre ceilalti si de catre indatoririle pe care le ai. Dozeaza-ti eforturile si selecteaza prioritatile, intrucat vulnerabilizarile fizice si emotionale vor continua. Este posibil sa fii nevoit sa schimbi termenii si conditiile de desfasurare a unor relatii parteneriale. Prudenta si discernamant, pentru ca exista riscul sa emiti judecati de valoare false! In plan financiar se contureaza schimbari, fie prin modificari salariale nemultumitoare, fie prin modificari ale unor activitati profesionale care iti ingradesc mult libertatea de miscare.

Taur

Discutiile cu prietenii si cu persoanele influente din segmentul socio-profesional in care activezi sunt importante inca de la inceputul saptamanii. In mod special primesti informatii deosebite privitoare la imbunatatirea veniturilor si investitiilor tale. Totusi, discerne atent sfaturile primite, pentru ca unele depasesc nevoile tale actuale. Intervalul 25 – 27 iunie te predispune la izolare. Iti sunt favorizate meditatiile in locurile sfinte si legatura directa cu Divinitatea. Sanatatea este vulnerabila, astfel incat ar fi bine sa te ingrijesti corespunzator. A doua parte a perioadei analizate iti aduce o mare deschidere spre dezvoltare personala si spre remodelarea personalitatii. Finaluri clare pe multe planuri ale vietii!

Gemeni

Esti solicitat la locul de munca, pentru ca vei fi nevoit sa participi la dezbateri importante cu sefii, cu autoritatile sau sa participi la reuniuni importante in scop profesional. Alege-ti cu grija vorbele si gesturile, pentru ca exista riscul sa fii inteles gresit. Unii colegi iti pot pune bete in roate in activitatile profesionale pe care le desfasori. Relatiile cu prietenii se anima mult in perioada 25 – 27 iunie, dar multe dintre discutiile avute te vor pune serios pe ganduri. Evita sa te bazezi pe aceste persoane si pe spusele lor. Spre finele saptamanii se va accentua tendinta de a te izola de ceilalti si de forfota cotidiana. Se recomanda prudenta si in privinta sanatatii, intrucat sunt posibile neplaceri serioase.

continuarea pe ziare.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow