More

  Horoscopul până pe 3 august 2017

  Array

  Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea săptămână!

  Berbec

  Încearcă să cuantifice sau să facă un bilanţ. Cele care au ignorat problemele de sănătate, în special cele cardiovasculare, pot avea probleme serioase. Chiar dacă relaţional vor lua decizii irevocabile, nu înseamnă că nu vor cunoaşte fericirea sau nu vor mai încerca să intre în vreo relaţie, din contră.

  Taur

  Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun. Nu le place să vorbească despre sentimentele lor, dar te fac să te simţi iubit. Comunicarea este deficitară, iar ceea ce spun dă impresia că nu lasă loc de întors. Ar putea avea şansa schimbării locului de muncă. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele. Totuşi, unele probleme de sănătate necesită cheltuieli şi o vor face.

  Gemeni

  Chiar dacă orgoliul le este încă „şifonat“, vor uita totul atunci când li se va propune schimbarea vieţii lor, într-un nou domeniu în care se vor descurca foarte bine. Nu ştiu să-şi exprime sentimentele şi fac gafe, din acest punct de vedere. Profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă care ştiu cum să le ia sau ce să le ceară să facă. S-ar putea confrunta cu o serie de probleme digestive.

  Rac

  Doresc multe lucruri dar trece mult timp până când le vor realiza. Trebuie să se concentreze pe necesitățile imediate şi să-şi creeze o listă de priorităţi. Emoţiile pe care le trăiesc le fac în această săptămână colege de muncă greu de suportat. Chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles. Stau destul de prost capitolul resurse interioare.

  Leu

  Pragmatice şi atente la fiecare mişcare financiară din zonă, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie bună. Să analizeze lucrurile în profunzime, pentru că, de multe ori, ceea ce vedem este înşelător. Bonomia cu care i-au obişnuit pe ceilalți va reveni  în relaţia cu familia şi la serviciu. La capitolul iubire ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Profesional, răbdarea lor va da roade nebănuite.

  Fecioară

  Problemele sentimentale le aparţin celor tinere, care n-au experienţă. Unele native în Fecioară îşi caută un loc de muncă, iar altele sunt iritate că nu sunt remunerate pentru munca lor.
  Financiar, sunt avantajate cele care vor ştii ce şi cum să negocieze. În privința sănătății, pot apărea ceva probleme, crizele biliare fiind unul din motive, deci atenţie la ce mâncați!

  Balanță

  Putem vorbi despre o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută. E posibil ca tulburările să ţină și de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie, cum ştiu să o dozeze ca să se folosească la maximum de ea. Cele tinere au cheltuieli care pentru cei din familie nu sunt justificate și-i pot aduce pe picior de război cu părinţii sau cu partenerul de viaţă. Și profesional se remarcă destul de multă instabilitate.

  Scorpion

  Încurajaţi-vă copii să ia decizii singuri, pentru că doar aşa vor învăţa ce este responsabilitatea! Pentru unele s-au produs schimbările majore care trebuiau să se petreacă. Altele fierb în creuzetul examenelor şi interviurilor. Se implică în tot ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii. Financiar, ar fi bine să aibă grijă.

  Săgetător

  Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Profesional, soluţiile simple pe care le găsesc le poate transforma în mici vedete. Noroc că lor nu li se urcă la cap. Ies  în evidenţă prin ceea ce spun. Nici financiar nu stau rău, numai să nu devină cheltuitoare. Ca sănătate, răcelile sunt la ordinea zilei şi durerile de dinţi.

  Capricorn

  Posibile conştientizări ale unor probleme care vă chinuie de ani de zile, boli de care suferă ca urmare a traumelor din copilărie sau din adolescenţă. Cert este că se vor lupta cu demonii lor interiori. Relaţional, au nevoie de diplomaţie pentru a face cuplul să depăşească momentele de criză. Profesional, le merge excelent, chiar vor fi provocate să participe la un concurs pentru o funcţie sau vor primi oferte de muncă generoase.

  Vărsător

  Relaţional, încă resimt reculul unor convulsii afective, deşi lucrurile încep să revină la normal. Comunicarea începe să funcţioneze, discuţiile revin la tonul normal şi au aplecarea să explice unde s-a greşit. Nici profesional nu le merge prost. Un punct delicat rămâne sănătatea, deci să ia aminte la toate semnele pe care le dă organismul lor.

  Pești

  Fie nu ajung acolo unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligate să meargă unde nu le convine, fie ies la iveală fapte consumate ceea ce le dă o stare de indispoziţie. Dacă au o relaţie, există riscul ca aceasta să se încheie, pentru că vor fi obligate să aleagă între profesie şi familie şi mai mult ca sigur vor alege profesia. Profesional lucrurile cunosc o curbă ascendentă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet