22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Horoscop zilnic: 5 iunie 2020

Gemeni

Te afli sub imperiul tensiunii si agitatiei aduse de Luna Plina, exact pe axa Sagetator-Gemeni. Nu este un moment prielnic pentru decizii profesionale importante, pentru ca tinzi sa fii impulsiv si orgolios.

Evita pe cat posibil discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata sau cu colaboratorii si concentreaza-te asupra unor planuri care vizeaza o calatorie sau incheierea unui contract.

Rac

Astazi, fie ai mult de munca, fie esti pus deseori in situatia de a da o mana de ajutor cuiva sau de a rezolva o serie de probleme in timp record. Cert este ca efectele Lunii Pline se fac simtite si printr-o anume oboseala, dar si prin agitatia interioara. Probabil vocea launtrica te anunta ca urmeaza o schimbare majora in plan profesional.

Leu

Esti ajutat de simtul umorului si de optimism. Dupa-amiaza pot veni vesti bune in privinta unei colaborari sau gasesti o solutie foarte buna pentru a debloca un proiect.

Oricum, te afli intr-o perioada frumoasa din punct de vedere profesional, doar ca e nevoie sa fii selectiv, pentru ca nu toate oportunitatile care vin ti se si potrivesc.

Fecioara

Astazi tinzi sa-ti canalizezi energia spre interior sau spre probleme care tin de planul personal, familial sau locativ. Este posibil ca dispozitia ta sa fie schimbatoare, la fel cum sunt si emotiile aferente unei probleme conjugale sau parteneriale.

In acest context, incearca sa-ti pastrezi cumpatul si sa ramai detasat de orice problema care apare, mai ales la locul de munca.

Balanta

Se anunta o zi cu multe discutii, vesti, schimbari de planuri si rasturnari de situatie. Unele intalniri se pot anula, iar altele sunt stabilite in pripa. Ideile vin in cascada, iar dispozitia pentru distractie si aventura este foarte mare.

Este si o zi a flirturilor, dar si a asumarii riscurilor, mai ales in plan profesional. Recomandarea pentru astazi ar fi sa te detasezi de problemele de la serviciu si sa te concentrezi asupra unor activitati creative si asupra relatiei sentimentale.

citeste continuarea pe ziare.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow