elefant.ro
More

  Horoscop zilnic: 5 iunie 2020

  Gemeni

  Te afli sub imperiul tensiunii si agitatiei aduse de Luna Plina, exact pe axa Sagetator-Gemeni. Nu este un moment prielnic pentru decizii profesionale importante, pentru ca tinzi sa fii impulsiv si orgolios.

  Evita pe cat posibil discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata sau cu colaboratorii si concentreaza-te asupra unor planuri care vizeaza o calatorie sau incheierea unui contract.

  Rac

  Astazi, fie ai mult de munca, fie esti pus deseori in situatia de a da o mana de ajutor cuiva sau de a rezolva o serie de probleme in timp record. Cert este ca efectele Lunii Pline se fac simtite si printr-o anume oboseala, dar si prin agitatia interioara. Probabil vocea launtrica te anunta ca urmeaza o schimbare majora in plan profesional.

  Leu

  Esti ajutat de simtul umorului si de optimism. Dupa-amiaza pot veni vesti bune in privinta unei colaborari sau gasesti o solutie foarte buna pentru a debloca un proiect.

  Oricum, te afli intr-o perioada frumoasa din punct de vedere profesional, doar ca e nevoie sa fii selectiv, pentru ca nu toate oportunitatile care vin ti se si potrivesc.

  Fecioara

  Astazi tinzi sa-ti canalizezi energia spre interior sau spre probleme care tin de planul personal, familial sau locativ. Este posibil ca dispozitia ta sa fie schimbatoare, la fel cum sunt si emotiile aferente unei probleme conjugale sau parteneriale.

  In acest context, incearca sa-ti pastrezi cumpatul si sa ramai detasat de orice problema care apare, mai ales la locul de munca.

  Balanta

  Se anunta o zi cu multe discutii, vesti, schimbari de planuri si rasturnari de situatie. Unele intalniri se pot anula, iar altele sunt stabilite in pripa. Ideile vin in cascada, iar dispozitia pentru distractie si aventura este foarte mare.

  Este si o zi a flirturilor, dar si a asumarii riscurilor, mai ales in plan profesional. Recomandarea pentru astazi ar fi sa te detasezi de problemele de la serviciu si sa te concentrezi asupra unor activitati creative si asupra relatiei sentimentale.

  citeste continuarea pe ziare.com

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Moldovei din Pașcani

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de...

  Mobilier urban în zonele aglomerate din Pașcani

  Administratia locala din Pascani continua amplasarea de mobilier urban in zonele aglomerate din municipiu. De asemenea solicitarile înregistrate la Primărie din partea cetățenilor care...

  Noi fonduri europene, de 30 milioane Euro, pentru firme la sate

  Antreprenorii români vor putea deschide firme sociale la sate printr-o nouă linie de finanțare, în valoare totală de 30 de milioane de euro, care...

  Opinii