More

  Horoscop de weekend: 23-24 mai 2020

  Gemeni

  Foarte importante zile sunt la finalul acestei saptamani, pentru ca in energia astrala te impulsioneaza sa finalizezi multe capitole de viata si activiate. Sunt momente bune pentru a renunta la obiceiuri, conceptii, situatii si relatii stagnante sau care te impiedica sa mergi in directia dorita de tine. Asculta-ti vocea interioara si ai incredere in ce iti spune! Intuitia este accentuata, iar revelatiile obtinute sunt memorabile.

  Rac

  Finalul acestei sapamani este favorabil activitatilor usoare, dar in primul rand odihnei. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi. Evita discutiile aprinse si stresul. Relaxarea si linistea sufleteasca vin, fie prin dialogul cu persoanele dragi, fie ocupandu-te de activitati elevate, de tipul meditatii interioare, lecturarea unor carti sfinte sau visarea cu ochii deschisi la o lume idilica.

  Leu

  In relatiile cu prietenii se petrec evenimente surprinzatoare in zilele acestui weekend. Pentru ca energia astrala este puternica, bulversanta vei primi influente astrale deosebite care te vor ajuta sa intelegi adevaratele intentii ale unora, care in fata ta folosesc, masti binevoitoare. Priveste cu atentie in preajma ta si fii atent la vorbele si gesturile tuturor. Revelatii suprinzatoare, final de relatii si revizuirea proiectelor socio-profesionale.

  Fecioara

  Sfarsitul acestei saptamani anunta un final de etapa socio-profesionala. In ceea ce priveste relatiile cu sefii, autoritatile, colegii, mai ales cu femeile vei decide clar sa le reconfigurezi si pe unele chiar sa le dizolvi. Vor iesi la iveala neregulile si nemultumirile existente la locul de munca si in relatiile colegiale. Imaginea ta in ochii celorlalti si pozitia in cadrul unui grup de lucru vor avea de suferit, daca le lasi la voia intamplarii.

  Citeste si  BACALAUREAT 2020. Calendarul examenului a fost aprobat. Când vor avea loc probele
  Citeste si  Deces din cauza Covid printre rromii din Motca. Rudele si prietenii la spital

  Balanta

  In aceste zile de weekend, forfota mentala este accentuata, rezultand un stres psihic greu de stapanit. Te ajuta mult desfasurarea activitatilor intelectuale si dialogurile cu persoane erudite. Sunt posibile rasturnari de situatie in relatiile cu persoanele aflate in strainatate sau in planurile de calatorie intocmite mai demult. Se recomanda prudenta si discernamant, intrucat nervozitatea si graba pot produce pagube de tot felul.

  citeste continuarea pe ziare.com

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Autobuzele revin la program normal în câteva zile. Serviciul, în pericol de a fi închis o lună şi jumătate

  Incertitudini cu transportul public din Paşcani. Dacă în momentul de faţă autobuzele asigură două din cele 10 curse pe zi pentru fiecare traseu, din...

  Măsuri pentru prevenirea răspândirii Covid-19 la Moțca

  Măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19 în comună Moțca. Sâmbătă, 23 mai, drumurile din localitate au fost dezinfectate din nou, cu o soluție pe...

  BACALAUREAT 2020. Calendarul examenului a fost aprobat. Când vor avea loc probele

  Calendarul examenului de Bacalaureat a fost aprobat prin ordin al ministrului Educaţiei şi Cercetării, prima probă, cea la Limba şi literatura română, urmând să...

  Opinii