More

  Horoscop de weekend: 23-24 mai 2020

  Gemeni

  Foarte importante zile sunt la finalul acestei saptamani, pentru ca in energia astrala te impulsioneaza sa finalizezi multe capitole de viata si activiate. Sunt momente bune pentru a renunta la obiceiuri, conceptii, situatii si relatii stagnante sau care te impiedica sa mergi in directia dorita de tine. Asculta-ti vocea interioara si ai incredere in ce iti spune! Intuitia este accentuata, iar revelatiile obtinute sunt memorabile.

  Rac

  Finalul acestei sapamani este favorabil activitatilor usoare, dar in primul rand odihnei. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi. Evita discutiile aprinse si stresul. Relaxarea si linistea sufleteasca vin, fie prin dialogul cu persoanele dragi, fie ocupandu-te de activitati elevate, de tipul meditatii interioare, lecturarea unor carti sfinte sau visarea cu ochii deschisi la o lume idilica.

  Leu

  In relatiile cu prietenii se petrec evenimente surprinzatoare in zilele acestui weekend. Pentru ca energia astrala este puternica, bulversanta vei primi influente astrale deosebite care te vor ajuta sa intelegi adevaratele intentii ale unora, care in fata ta folosesc, masti binevoitoare. Priveste cu atentie in preajma ta si fii atent la vorbele si gesturile tuturor. Revelatii suprinzatoare, final de relatii si revizuirea proiectelor socio-profesionale.

  Fecioara

  Sfarsitul acestei saptamani anunta un final de etapa socio-profesionala. In ceea ce priveste relatiile cu sefii, autoritatile, colegii, mai ales cu femeile vei decide clar sa le reconfigurezi si pe unele chiar sa le dizolvi. Vor iesi la iveala neregulile si nemultumirile existente la locul de munca si in relatiile colegiale. Imaginea ta in ochii celorlalti si pozitia in cadrul unui grup de lucru vor avea de suferit, daca le lasi la voia intamplarii.

  Balanta

  In aceste zile de weekend, forfota mentala este accentuata, rezultand un stres psihic greu de stapanit. Te ajuta mult desfasurarea activitatilor intelectuale si dialogurile cu persoane erudite. Sunt posibile rasturnari de situatie in relatiile cu persoanele aflate in strainatate sau in planurile de calatorie intocmite mai demult. Se recomanda prudenta si discernamant, intrucat nervozitatea si graba pot produce pagube de tot felul.

  citeste continuarea pe ziare.com

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul are un nou primar. Marius Pintilie a castigat la o diferenta de cateva sute de voturi

  Municipiul Pascani are un nou primar. Alegerile locale din 27 septembrie au fost castigate de Marius Pintilie, candidatul PNL, conform datelor provizorii. Pe locul...

  Incident electoral la Blăgeşti, cu un buletin de vot pentru Consiliul Judeţean Iaşi. PIntilie incerca să manipuleze populaţia!

    Incident electoral la o secţie de votare din suburbia Blăgeşti. După ce a votat, o persoană ar fi ieşit afară cu unul dintre cele...