Horoscop 7 martie 2018. Câștiguri materiale considerabile pentru aceste zodii

Slider

O să ne bucurăm de o veste, de vizita cuiva, de o aprobare, de un câştig bănesc, pot fi mai multe lucruri care să ne răsplătească după un lung efort şi aşteptare.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune atunci când luăm decizii importante.

PEŞTI: Se poate să vi se dea ceva în plus la salariu, de-acum încolo, sau o fi o primă, un beneficiu, bonuri valorice, numai luna asta. O să puteţi legaliza o situaţie, să luaţi şi calificative de top la examene, e posibil să primiţi bani şi poate cadouri, de zi de naştere, sau o fi alt prilej.

BERBEC: O stare sufletească mult mai bună şi-o să luaţi decizii importante referitoare la viaţa de cuplu, vă căsătoriţi, o să deveniţi părinţi. Încep să se-adune banii pe care nu i-aţi luat la timp, poate aţi vândut ceva şi-acum vi se virează banii în bancă, şi-o să strângeţi un capital.

TAUR: Şi voi o să vă puteţi reface viaţa sentimentală, să-ntâlniţi pe cineva şi să vă bucuraţi de o viaţă fericită, în doi. Poate vă puneţi de acord cu nişte angajatori în privinţa plăţii, a programului de lucru şi a datei când să-ncepeți munca la proiectul respectiv.

Continuarea pe Stirile PRO TV

Slider