Parcă n-o să mai bâjbâim atât de mult ca să obţinem o semnătură, să ne primim banii pentru care am muncit, sau să căpătăm un răspuns la-ntrebările puse cu mai mult timp în urmă.

Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de familie şi de casă, mai mult ca oricând.

FECIOARĂ: Poate vă gândiţi să urmaţi nişte cursuri din toamnă, e posibil să plecaţi din ţară, dacă o să dispuneţi de bani, daţi de vreo bursă. Puteţi pune în practică o idee, să-ncepeți ceva nou care să v-aducă aprecieri din partea celor din jur şi să fie un salt din punct de vedere financiar.

BALANŢĂ: E posibil să vi se ofere ceva de lucru şi să fie acceptabile, condiţiile, să aveţi un nivel de trăi mai bun de-aici încolo. Se poate să puneţi mai mare preţ, în perioada asta pe cum arătaţi, vă schimbaţi garderoba, tunsoarea, şi o să vă-ngrijiți şi de sănătate, în mod special.

SCORPION: Poate se eliberează un post care corespunde aspiraţiilor voastre profesionale şi o să vă puteţi înscrie în cursa pentru locul întâi. O să luaţi parte la nişte evenimente mondene şi o să vă faceţi prieteni noi, veniţi de-acolo cu idei de afaceri, dar şi de viaţă personală.

Continuarea pe Stirile PRO TV

Slider


Slider