5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Horoscop 25 ianuarie 2018. Schimbare de domiciuliu pentru nativii acestei zodii

Suntem într-o perioadă în care putem face lucruri durabile, de cea mai bună calitate şi să consevam lucrurile pentru care am muncit din greu şi pe care n-am vrea, în ruptul capului să le pierdem.

Vibraţia zilei este 7 o să facem alegeri înţelepte.

VĂRSĂTOR: Se poate să vă exprimaţi un punct de vedere cu privire la termenii unui contract de angajare pe care l-aţi putea semna doar în condiţiile voastre. Se poate să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională şi să meargă totul bine, să luaţi bani, să vi se deschidă şi alte perspective în afaceri.

PEŞTI: În relaţia sentimentală există reciprocitate de gând şi sentimente şi vă puteţi gândi serios la căsătorie, dacă n-aţi făcut, deja, pasul. Situaţia de la slujbă promite să fie mai stabilă, iar dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă o să-l găsiţi, c-aveţi undă verde la semnarea actelor.

BERBEC: Prezenţa cuiva o să vă detensioneze, o s-aveţi şi inspiraţie să ştiţi cum să rezolvaţi anumite probleme personale, să vă simţiţi eliberaţi de griji. E posibil s-aveţi două joburi, dacă are cine să se ocupe de casă, de familie, sau măcar în perioada asta şi dacă vă descurcaţi cu timpul şi o s-aveţi energie o să continuaţi.

TAUR: Poate o să ţineţi cont de ce-l deranjează pe partenerul de cuplu şi o să-l menajaţi, o să vă purtaţi cu delicateţe de-aici încolo. Poate faceţi un efort să găsiţi câteva ore libere, să vă faceţi program comun cu partenerul de cuplu, să ieşiţi şi cu copiii, să se simtă că sunteţi o familie – fericită.

GEMENI: Sunteţi în căutarea perechii ideale şi s-ar putea s-o întâlniţi, şi e bine să vedeţi cum o puteţi păstra aşa , ca să nu se transforme, să devină alta. Se definitivează o situaţie la locul de muncă, poate căpătaţi şi funcţie, şi nici măcar n-o să fie nevoie să daţi concurs, poate vine de la sine avansarea.

RAC: Încep să vă fie apreciate calităţile şi la serviciu şi în particular şi o să aveţi un salariu mai bun şi uşi deschise către alţi angajatori. Voi puteţi deveni proprietari cu acte-n regulă, puteţi vinde, cumpăra o casă, un teren şi să vă vedeţi de viaţă de familie, să le asiguraţi alor voştri ce au nevoie.

LEU: O să treceţi peste o supărare mai veche şi o să vă înţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu, o să vă armonizaţi. O să perfectaţi o situaţie legată de familie, oţi fi primit un împrumut, sau o suplimentare de credit, ori poate vreţi să deschideţi altul.

FECIOARĂ: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vă îndrăgească, să fie reciprocă atracţia şi să fie o relaţie de viitor. Aţi putea încasa nişte bani de la serviciu şi să rezolvaţi problemele familiei, în sens larg, c-or fi nişte rude mai în vârstă care or să apeleze la voi să le ajutaţi cu câte ceva.

BALANŢĂ: Poate aveţi de semnat nişte acte la notar şi să intraţi în legaliate, să vi se recunoască nişte drepturi. Se poate să cheltuiţi o sumă importantă de bani pentru casa, pot fi taxe, impozite, reamenajări, diverse lucruri care să vă asigure confortul, siguranţă.

SCORPION: O confirmare legată de un drum pe care urmează să-l faceţi, poate plecaţi în străinătate, sau prin ţară, cu treaba, sau în plimbare. Vă ocupaţi de segmentul învăţământ – poate aveţi de învăţat, de dat examen, sau îi supravegheaţi pe copii, care se descurcă poate, mai greu, şi vreţi să ia calificative de top.

SĂGETĂTOR: Aveţi nişte proiecte gata de lansare şi o să găsiţi sprijin la nişte apropiaţi care or să v-ajute, fiecare cu ce poate. O să vă daţi peste cap să recuperaţi banii care vi se cuvin ca să acoperiţi şi voi cheltuielile obligatorii şi pe cât posibil să vă mai rămână şi pentru alte lucruri de care-aţi avea nevoie.

CAPRICORN: Poate o să vreţi să vă schimbaţi domiciliul, să vă luaţi o casă, ori să vă mutaţi chiar şi cu chirie, să fiţi independenţi. Poate o să mai luaţi nişte bani din particular, dacă vă decideţi să lucraţi câteva ore peste program, cel puţin o vreme, până va mai redresaţi cu banii, s-ajungeţi la un echilibru financiar.

Sursa: Pro TV

DE LA ACELAȘI AUTOR

Fara apa la robinet pana luni, din cauza unei avarii la o conducta

INFORMARE APAVITAL: "În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situaţie de...

Avarie la aducțiunea pentru apa. Furnizarea a fost întreruptă in Pașcani si suburbiile Lunca, Bosteni si Sodomeni

"În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situaţie de a...

Cum să stai mai puțin timp pe rețelele sociale: s-ar putea să fii dependent de dopamină digitală

Multe persoane își fac griji cu privire la timpul pe care îl alocă zilnic rețelelor sociale. În...

Ce riști dacă ești prins cu certificat verde fals! Fapta penală pentru care ești acuzat

A devenit o modă ca românii nevaccinați să încerce să fenteze legea. Astfel, mai multe persoane au...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI