-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Horoscop 24 aprilie 2018. Berbecii au probleme cu părinţii

Horoscop 24 aprilie 2018. Iată ce au hărăzit astrele pentru ziua de marți. Surprize pentru unii nativi și probleme la locul de muncă.

Horoscop 24 aprilie 2018 pentru Berbec
Berbecul pe 24 aprilie va uita de promisiunea făcută unor rude mai în vârstă. Nu se va întâmpla nimic groaznic, dar părinții dvs. vor numi incidentul de astăzi o adevărată tragedie. Nu încercați să le explicați nimic, pentru că nu vor auzi cuvintele voastre. Oferiți-le celor dragi puțin timp să se liniştească și numai atunci prezentaţi-le argumentele.

Horoscop marţi, 24 aprilie 2018 pentru Taur
Taurul în această zi ar trebui să evite contactul cu șeful. Deşi destul de greu de făcut, este important, pentru că există un risc mare de ceartă. Căutați o scuză pentru a scăpa de conversațiile inutile, pentru că de acolo începe totul. Faceți totul pentru a vă controla complet starea de spirit.

Horoscop 24 aprilie 2018 pentru Gemeni
Gemenii din 24 aprilie 2018 vor suporta cheltuieli neplanificate. Cel mai probabil, un aparat de uz casnic important se va strica sau mașina dvs. va necesita o diagnosticare urgentă la centrul de service. Oricum, va trebui să amânați pentru mai târziu petrecerea timpului liber şi să vă pregătiţi pentru o cheltuială usturătoare, dar necesară

Horoscop marţi, 24 aprilie 2018 pentru Rac
Racul va petrece această zi la volanul mașinii sale. Veți simţi nevoia de a îndeplini o sarcină care presupune să petreceţi un timp îndelungat pe şosea. Este posibil ca drumul să vă poarte în alt oraş, destul de îndepărat. Oricum nu vă placea starea de gelozie a colegilor dvs. și veți fi bucuroși să-i lăsaţi în urmă, la o distanță sigură. Veți termina ziua destul de obosit. Fizic, dar nu mental.

Horoscop 24 aprilie 2018 pentru Leu
Leul în această zi nu va putea să găsească un compromis între ambițiile sale și oportunitățile reale ale vieţii. Tot încercați să vă realizați obiectivul, depășind în mod persistent orice interferență. Cu toate acestea, există riscul ca, în ultimul moment, atunci când veți sta pe marginea finalităţii a ceea ce v-aţi propus să faceţi, energia dvs. să fie epuizată şi să vă înecaţi ca ţiganul la mal, cum s-ar zice.

Continuarea pe Jurnalul National

DE LA ACELAȘI AUTOR

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...

Puşcărie pornind de la un cuvânt pe Facebook? O întâmplare incredibilă la Iaşi

Un tânăr era să-şi înceapă viaţa după gratii din...