-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Horoscop 23 februarie 2018. Zodia care va pune totul la bătaie pentru o promovare

O să dăm deoparte tot ce nu ne convine, alegem lucrurile bune, le-mpărtășim celor dragi, ţinem cont de ce şi-ar dori cei din jurul nostru şi o să ne facem nu numai ziua, ci şi viaţa mai frumoasă.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spunem te iubesc.

PEŞTI: Poate o să vă fie mai greu să vă sincronizaţi programul de seară cu partenerul de cuplu, dar cu bunăvoinţă se poate. E o lejeritate la voi, parcă s-au mai evaporat grijile, aveţi şi nişte bani pe care să-i rulaţi şi o să puteţi da o fugă şi prin împrejurimi, în vizită la rude, la prieteni.

BERBEC: O să revedeţi nişte prieteni cu prilejul unei aniversări, ori poate mâine vă duceţi la nunta cuiva, e un eveniment festiv de la care nu veţi lipsi. V-ar prinde bine un pic de mişcare, dar şi odihnă, poate ajungeţi pe o pârtie de schi, şi o să respiraţi alt aer, mai şi socializaţi, o să fie perfect.

TAUR: E ceva pe care l-aţi văzut mai de mult prin magazine şi-aţi vrea să-l luaţi pentru ai voştri, mai ales că e la un preţ atrăgător. Cu toate că v-aţi propus să faceţi economie, o să cheltuiţi o sumă de care n-aţi fi vrut să v-atingeţi, dar se pare că merită ca să plecaţi pe undeva.

 Continuarea pe Stirile PRO TV

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow