0.8 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Horoscop 22 februarie 2018. Probleme de sănătate pentru nativii acestor zodii

O să ne putem baza pe intuiţie, în mod special astăzi, ca să facem alegeri în favoarea noastră şi juste şi-o să ştim cum să ne adjudecăm un succes.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi se pare c-o s-avem fler în afaceri.

PEŞTI: O să vă-ngrijiți şi de voi, nu numai de cei apropiaţi din familie, vă faceţi un consult medical, luaţi vitamine, minerale, să vă fortificaţi. Se pot întâmpla acele lucruri pe care vi le doreaţi de multă vreme şi or să v-ajute şi cei din jur, o să vă bucuraţi de atenţie şi de susţinere din partea lor.

BERBEC: O s-aveţi de bătut pe la uşi în perioada asta, ca să luaţi aprobări, să vă cumpăraţi casă, maşina, să vă prezentaţi la interviuri pentru un job. O să le cereţi şefilor nişte înlesniri ca să deveniţi şi mai eficienţi la slujbă, poate se conturează şi o primă, ca să vă fie mai uşor cu plăţile, să vă rămână şi de buzunar.

TAUR: Vă puteţi înţelege mult mai bine cu partenerul de cuplu şi să lăsaţi în trecut toate greutăţile, să-ncepeți o viaţă nouă. Poate va trebui să daţi un răspuns referitor la un extrajob şi să vă şi apucaţi de treabă, de luni, dacă sunteţi de acord cu condiţiile contractuale, e un moment bun pentru parteneriat.

Continuarea pe Stirile PRO TV

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow