13.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Horoscop 2013: Vezi cum stai cu banii şi cariera în anul ce vine

Zodiile care au depus eforturi în trecut vor culege roadele muncii în 2013. Celelalte vor fi nevoite să lucreze mai mult ca să se menţină pe linia de plutire, scrie Unica.ro.

Vezi ce au pregătit astrele pentru tine pe plan financiar şi profesional, în funcţie de zodie.

Berbec

În carieră culegi roadele muncii depuse în 2012 şi te mai apropii cu un pas de scopurile tale. Te ajută creativitatea proaspăt descoperită şi faptul că ai relaţii mai strânse cu cei din echipă. Primele luni sunt favorabile unei măriri de salariu sau unei promovări.

Cu banii nu sunt probleme majore, deşi ambiţiile tale aduc cheltuilei destul de mari. Încă din primele luni vei simţi nevoia unei situaţii financiare mai stabile şi e bine să înveţi cum să faci diferenţa între cheltuielile necesare şi cele ne-necesare.

Taur

În carieră ai nevoie de intuiţie, o calitate pe care înveţi să o dezvolţi anul acesta. În primele luni parcă te mişti mai greu şi nu gândeşti aşa de clar pe cât ai vrea. Dar ai grijă ca măcar lucrurile de bază să le faci cum trebuie, iar restul va veni de la sine. Înainte să te aventurezi pe teritorii noi, ai grijă să înveţi regulile jocului.

La începutul anului stai mai prost cu banii, dar din primăvară lucrurile se remediază. Cheltuielile sunt îndreptate mai mult către confortul personal, dar nu trebuie să exagerezi.

Gemeni

Este posibil să apară şi unele probleme în carieră, dar soluţiile sunt evidente şi nu ar trebui să ai prea multă bătaie de cap. Ai parte de bunăvoinţa şi sprijinul celor din jur, iar lucrurile merg în favoarea ta, mai ales dacă accepţi sfaturi şi sugestii. Dacă ai planuri exacte, începe eforturile la începutul anului, iar până la final se vor vedea rezultatele.

Dacă lucrezi în marketing sau vânzări, banii nu îţi vor lipsi anul acesta. Însă cu cât ştigi mai mult, cu atât cheltuieşti mai mult. Oricare ar fi domeniul tău, nu vei putea să-ţi îndeplineşti scopurile decât dacă te abţii de la cheltuieli inutile. Extravaganţele şi plăcerile vinovate trebuiesc ţinute la minim.

Rac

Cariera merge ca pe roate dacă faci efortul de a rămâne pe val. Orice ar fi, nu trebuie să iei pauze lungi sau să întrerupi legătura cu cei care te pot ajuta. Dacă respecţi aceste sfaturi, ţi se oferă ocazia de a demonstra tuturor de ce eşti în stare şi răsplata nu va întârzia să apară. Primăvara lui 2013 este perioada ideală pentru negocieri, colaborări şi stabilirea de parteneriate.

Financiar vorbind, nu ai o situaţie strălucită şi vei duce grija banilor, mai ales în primele luni din 2013. Nu e momentul să cheltuieşti şi nici să faci opere de caritate. Va trebui să fii mai responsabilă cu banii tăi, eventual să-ţi faci o listă cu cheltuielile şi să te încadrezi în ea.

Leu

În carieră faci câţiva paşi înainte, dar trebuie să treci peste unele probleme legate de relaţia cu ceilalţi. Trebuie să rezolvi lucrurile cu mare prudenţă şi să nu tragi concluzii pripite despre evenimente sau oameni. Proiectele tale decurg lin şi sunt încununate de succes dacă reuşeşti să colaborezi cu cei din jur. Altfel, e posibil să nu depăşeşti anumite obstacole.

Din punct de vedere financiar te aşteaptă schimbări destul de mari. Dintr-o dată te trezeşti cu mai mulţi bani „pe mână”, dar trebuie să ai grijă cum îi foloseşti. Oricum, te simţi mai liber şi mai liniştit ştiind că banii nu sunt o problemă, iar astfel te poţi concentra pe alte aspecte ale vieţii.

Fecioară

În carieră îţi extrage energia din recunoaşterea meritelor tale, dar aceasta ar putea să întârzie mai mult decât ai sperat tu. Pentru un timp, lucrurile vor merge într-o direcţie greşită, dar după primele luni, observi că tot răul a fost spre bine. Nu renunţa la perseverenţa care te caracterizează şi răbdarea ta va fi răsplătită, ca şi sinceritatea de care ar trebui să dai dovadă.

Cu banii nu stai nici prea rău, nici prea bine. Ai tot ce îţi trebuie, dar nu este momentul pentru cheltuieli extravagante. În afară de lucrurile strict necesare îţi permiţi câteva mici plăceri şi cam atât. Dacă poţi să pui şi câte ceva deoparte, ar fi ideal.

Balanţă

Îţi vor fi puse la încercare abilităţile din domeniul tău de activitate. Obstacolele care trebuiesc trecute vor fi un adevărat test pentru tine şi dacă reuşeşti să le depăşeşti, vei considera că nimic nu te mai poate învinge. Ai nevoie de atenţie la detalii şi stăpânire de sine, pentru că lucrul în echipă nu va fi prea uşor. Una peste alta, vei avea un an dificil în carieră.

Partea financiară nu mai este o grijă pentru că, de unde, de ne-unde, banii vin continuu, astfel încât nu mai e nevoie să faci niciun efort în afară de a merge la serviciu. Singurele pericole ar fi împrumuturile acordate altora, care te pot costa mult.

Scorpion

Cariera îţi aduce multe bucurii, dar şi multe griji. Stresul te face puţin cam anxios şi trăieşti cu impresia că ai uitat ceva, că nu ai făcut ceva suficient de bine sau că vei da greş. Ai ocazia să îţi îmbunătăţeşti cunoştinţele şi abilităţile, poate printr-un curs, poate furând meserie de la cei mai experimentaţi. Spre sfârşitul anului descoperi că poţi fi şi creativ, chiar dacă ai o meserie mai tehnică.

Ai grijă la ce cheltuieli „te înhami” anul acesta, pentru că rişti să devii un pic cam impulsiv. Poţi să cheltuieşti bani pentru o dorinţă de moment, iar apoi să-ţi pară rău, fără a putea să remediezi greşeala. Nu te aventura în speculaţii şi nu lua cu împrumut.

Săgetător

În carieră ai, totuşi, multă nevoie de energie, care din fericire nu îţi va lipsi. Dacă mai urci sau nu încă o treaptă pe scara profesională depinde numai de tine şi de felul cum vei şti să profiţi de ceea ce ţi se oferă. Ai o relaţie mai bună cu cei aflaţi în poziţie de autoritate, însă cu cei de pe acelaşi nivel nu prea te înţelegi. Sfârşitul anului 2013 te găseşte oricum într-un loc mai bun decât eşti la începutul lui.

Dacă ai făcut unele investiţii în anii trecuţi, acum vei culege roadele. Nativi care au făcut un curs vor putea acum să-şi folosească cunoştinţele ca să câştige nişte bani în plus. Ceilalţi nu vor sta la fel de bine cu banii. Iar cei care au irosit bani în anul trecut s-ar putea acum să capete nişte datorii.

Capricorn

Munceşti mai cu spor anul acesta, iar efectele se văd şi acasă, dar mai ales la serviciu, unde inteligenţa, creativitatea şi rezistenţa la stres îţi vor fi pe deplin răsplătite, mai ales la sfârşitul anului. Eşti mai calm şi mai răbdător cu cei din jur, fie ei şefi sau colegi. Vei afla anul acesta că vorbele bine alese şi atitudinea potrivită te ajută uneori mai mult decât munca asiduă. Din păcate, încă nu ştii să te vinzi aşa cum trebuie.

Partea financiară merge din ce în ce mai bine şi ai ocazia să pui nişte bani deoparte pentru viitorul tău sau să-i investeşti, caz în care succesul îţi este asigurat. E bine să fii mai atent cu banii tăi, dar fără a deveni zgârcit şi fără a renunţa la lucrurile importante.

Vărsător

În carieră lucrurile merg spre bine, dar este un an în care doar semeni, fără să ştii când culegi. Se deschid noi uşi, este drept, dar unde te vor duce ele, afli mai târziu. Oricum, este bine să profiţi de orice ocazie şi să nu refuzi nicio experienţă. Este un an în care înveţi multe şi e posibil să faci şi nişte cursuri care îţi vor fi utile mai târziu.

Banii nu prea te interesează anul acesta, dar adevărul este că nici nu îţi fac probleme, aşa că nu ai motive să te gândeşti mult la ei. Pe la mijlocul anului este posibil să apară nişte bani în plus, aduşi de un noroc. Însă, ca orice bani nemunciţi, şi aceştia se vor duce repede.

Peşti

În carieră, este un an bun pentru planuri şi proiecte. Gândeşte-te bine unde vrei să ajungi şi analizează posibilităţile de a ajunge acolo. Totuşi, nu uita să-ţi analizezi bine abilităţile comparativ cu ţelurile tale, pentru că planurile prea îndrăzneţe nu prea au şanse de reuşită şi poţi să fii dezamăgit. Obstacolele trebuiesc atacate cu mult curaj, pentru că numai aşa pot fi depăşite. Lasă la deoparte temerile şi fii mai încrezător.

Cu banii nu stai nici rău, nici bine. Vor fi luni mai bune şi luni mai rele în funcţie de echilibrul pe care ştii să îl păstrezi între venituri şi cheluieli. Lunile de vară vor fi mai sărace, dar treci cu bine peste ele dacă ştii să te rezumi la cheltuielile esenţiale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow