-5.2 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă

Se pare c-o să reuşim, mai mult ca oricând să fim în acord cu noi înşine, să accesăm resursele interioare şi să ne bucurăm de ce-am agonisit, material şi spiritual.

Vibraţia zilei este 2 şi o să primim o mână de ajutor dac-o cerem.

TAUR: Se pare c-o să acordaţi un plus de atenţie felului în care arătaţi ca să vă simţiţi şi mai bine, pentru stima de sine. O să vă bucuraţi de unele mici privilegii poate primiţi o legitimaţie, un card de fidelitate, o invitaţie la un spectacol, la un eveniment şi-o să vă simţiţi flataţi, de ce nu.

GEMENI: Poate vă interesaţi de nişte lucruri noi pentru casă, angajaţi şi o firmă care să repare sau să instaleze ceva, să vă simţiţi şi mai confortabil acasă. Se poate să luaţi nişte bani şi să plecaţi pe nepusă masă într-o excursie, să vă bucuraţi de o zi, două, libere, să respiraţi alt aer şi să vedeţi nişte oameni cu care vă-nțelegeți bine.

RAC: E cineva care vă scoate în oraş, poate are să vă facă vreo mărturisire, vă invită într-o plimbare mâine şi poimâine. Vreţi să-ncepeti lucruri noi şi să vă faceţi remarcaţi, şi chiar o să reuşiţi, va mai ajută şi nişte cunoscuţi, e bine să fiţi perseverenţi, s-aveţi o experienţă completă.

Continuarea pe Stirile PRO TV

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow