Horoscop 2 mai 2018, prezentat de Neti Sandu. O să ne reactivăm ca să facem lucruri de cea mai bună calitate şi să profităm de energia acumulată în zilele libere.

 

Vibraţia zilei este 2 şi e o zi bună pentru parteneriate, de toate felurile.

TAUR
Se pare că v-aşteaptă cineva cu o ofertă de lucru şi dacă vă mai rămâne timp după program o să lucraţi în regim de colaborare. Poate va trebui să regândiţi politica monetară a familiei că să ştiţi ce faceţi cu bugetul, să v-ajungă şi pentru cheltuielile suplimentare, pe lângă cele obligatorii.

GEMENI
Se pot întâmpla lucruri noi şi frumoase, care să vă facă să trăiţi din plin, să aveţi curaj să daţi refresh vieţii voastre. Vă pot intra nişte bani şi să achitaţi toate restantele, în primul rând, după care să le asiguraţi copiilor ce v-au cerut, să nu-i neglijaţi sub nicio formă.

RAC
Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casa, dar o să daţi mai întâi o zugrăveală, veţi face nişte reparaţii şi o să vă ocupaţi de toate detaliile. Se poate să vă implicaţi într-un proiect care să vă aducă un plus de vizibilitate, să câştigaţi şi bani şi să vă faceţi şi un cerc de relaţii, să ieşiţi mai des în societate.

Continuarea pe Stirile PRO TV

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider