More

  Horoscop 2 mai 2018. Peștii au ocazia de a începe o nouă relație sentimentală

  Horoscop 2 mai 2018, prezentat de Neti Sandu. O să ne reactivăm ca să facem lucruri de cea mai bună calitate şi să profităm de energia acumulată în zilele libere.

   

  Vibraţia zilei este 2 şi e o zi bună pentru parteneriate, de toate felurile.

  TAUR
  Se pare că v-aşteaptă cineva cu o ofertă de lucru şi dacă vă mai rămâne timp după program o să lucraţi în regim de colaborare. Poate va trebui să regândiţi politica monetară a familiei că să ştiţi ce faceţi cu bugetul, să v-ajungă şi pentru cheltuielile suplimentare, pe lângă cele obligatorii.

  GEMENI
  Se pot întâmpla lucruri noi şi frumoase, care să vă facă să trăiţi din plin, să aveţi curaj să daţi refresh vieţii voastre. Vă pot intra nişte bani şi să achitaţi toate restantele, în primul rând, după care să le asiguraţi copiilor ce v-au cerut, să nu-i neglijaţi sub nicio formă.

  RAC
  Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casa, dar o să daţi mai întâi o zugrăveală, veţi face nişte reparaţii şi o să vă ocupaţi de toate detaliile. Se poate să vă implicaţi într-un proiect care să vă aducă un plus de vizibilitate, să câştigaţi şi bani şi să vă faceţi şi un cerc de relaţii, să ieşiţi mai des în societate.

  Continuarea pe Stirile PRO TV

  Citeste si  NOUL MERS AL TRENURILOR, DIN GARA PASCANI, VALABIL DE LA 1 IUNIE

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Reteta zilei: Pizza turcească cu legume şi carne

  NOUL MERS AL TRENURILOR, DIN GARA PASCANI, VALABIL DE LA 1 IUNIE

    Incepand cu data de 1 iunie vor fi reluate cea mai mare parte din trenurilE anulate in timpul starii de urgenta. CFR Caaltori a...

  Veste excelenta pentru femeile care beau cafea!

  Femeile care beau doua sau trei cesti de cafea pe zi au mai putin tesut adipos fata de cele care nu au acest obicei....

  Opinii