-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Horoscop, 2 aprilie. Multă tensiune pentru două zodii

Horoscop, 2 aprilie. Aspectul astral major al zilei, conjunctia planetelor Saturn si Marte, predispune la tensiune nervoasa si izbucniri de furie si poate duce la conflicte in relatiile sentimentale si in camin. In acelasi timp, conjunctia Saturn-Marte confera multa energie, iar eastrolog.ro va recomanda sa profitati de aceasta conjunctura pentru a finaliza diverse activitati ce presupun un efort deosebit.

Horoscop, 2 aprilie. Berbec: Este posibil sa aveti dificultati de concentrare, care va reduc randamentul la locul de munca. Cu toate acestea, aveti posibilitatea sa contribuiti la dezamorsarea unei situatii conflictuale intre colegi sau parteneri. In familie, va recomandam sa fiti diplomat si sa ascultati si parerile persoanelor mai in varsta. Spre seara este posibil sa primiti vizita unui prieten.

Taur: Incepeti ziua plin de energie si entuziasm si va simtiti instare sa incepeti un nou proiect ambitios. S-ar putea sa revina in actualitate o problema careia nu i-ati acordat atentia cuvenita cu cateva zile in urma. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, atat in familie cat si la locul de munca.

Gemeni: Nu este momentul sa va asumati rolul de mediator intr-un conflict. S-ar putea sa gresiti si riscati chiar sa amplificati starea de tensiune. Sa acordati mai multa atentie problemelor cu care se confrunta partenerul de viata, pentru a evita o neintelegere din familie pe tema cheltuielilor. Ar fi bine sa va recunoasteti greselile, chiar daca sunt doar scapari din neatentie.

Continuarea pe Antena 3

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow