-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Horoscop, 2 aprilie. Multă tensiune pentru două zodii

Horoscop, 2 aprilie. Aspectul astral major al zilei, conjunctia planetelor Saturn si Marte, predispune la tensiune nervoasa si izbucniri de furie si poate duce la conflicte in relatiile sentimentale si in camin. In acelasi timp, conjunctia Saturn-Marte confera multa energie, iar eastrolog.ro va recomanda sa profitati de aceasta conjunctura pentru a finaliza diverse activitati ce presupun un efort deosebit.

Horoscop, 2 aprilie. Berbec: Este posibil sa aveti dificultati de concentrare, care va reduc randamentul la locul de munca. Cu toate acestea, aveti posibilitatea sa contribuiti la dezamorsarea unei situatii conflictuale intre colegi sau parteneri. In familie, va recomandam sa fiti diplomat si sa ascultati si parerile persoanelor mai in varsta. Spre seara este posibil sa primiti vizita unui prieten.

Taur: Incepeti ziua plin de energie si entuziasm si va simtiti instare sa incepeti un nou proiect ambitios. S-ar putea sa revina in actualitate o problema careia nu i-ati acordat atentia cuvenita cu cateva zile in urma. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, atat in familie cat si la locul de munca.

Gemeni: Nu este momentul sa va asumati rolul de mediator intr-un conflict. S-ar putea sa gresiti si riscati chiar sa amplificati starea de tensiune. Sa acordati mai multa atentie problemelor cu care se confrunta partenerul de viata, pentru a evita o neintelegere din familie pe tema cheltuielilor. Ar fi bine sa va recunoasteti greselile, chiar daca sunt doar scapari din neatentie.

Continuarea pe Antena 3

DE LA ACELAȘI AUTOR

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...

Puşcărie pornind de la un cuvânt pe Facebook? O întâmplare incredibilă la Iaşi

Un tânăr era să-şi înceapă viaţa după gratii din...