2.1 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

Horoscop 19 martie 2018. Planuri de călătorie pentru nativii acestei zodii

Ne poate pica din cer, aşa, un lucru neaşteptat, un act, o situaţie, o prezenţă nemaipomenită, ceva care să ne ungă pe suflet, nu alta.

Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bun momentul pentru noi începuturi.

PEŞTI: E cineva interesat de voi, de posibilitatea de a fi împreună, şi tot cauta puncte comune ca să se convingă că a ales ce trebuie. Vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în valoarea voastră şi puteţi da startul unei noi afaceri, să vă sporiţi veniturile, să o duceţi mai bine financiar.

BERBEC: Se poate să vă facă o persoană dragă o surpriză şi să vă scoată în oraş, să vă facă şi vreo declaraţie de dragoste. Se vine cu oferte de lucru, poate şi voi sunteţi pregătiţi să faceţi pasul spre un nou profil profesional, să vă repuneţi în valoare şi dintr-un alt unghi de vedere.

TAUR: E o chestiune care vă tot macină pe dinăuntru şi poate găsiţi modalitatea prin care s-o scoateţi, ca să vă eliberaţi. Poate vă pregătiţi de o plecare, se poate să vă trimită şeful pe undeva prin ţară, ori în afară, şi o să vă ocupaţi şi de nişte treburi personale, să împuşcaţi doi iepuri deodată.

GEMENI: Or să vă reuşească iniţiativele particulare, în special cele pe care-o să le realizaţi împreună cu grupul, c-o să fie un cumul energetic. Vă puteţi găsi ceva de lucru în particular şi să v-ajute sumele de bani în plus, să vă puteţi mişca în weekend, să plecaţi la munte sau acolo unde vă simţiţi cel mai bine.

Continuarea pe Stirile PRO TV

DE LA ACELAȘI AUTOR

Măsuri de relaxare pentru sărbători şi testarea PCR la intrarea în ţară, pe agenda CNSU – surse

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se va întruni marţi pentru a prelungi starea de alertă. Vor...

Deputat, Vasile Toma: Relansarea Programului Tomata, gura de oxigen salvatoare pentru agricultorii români și produsele autohtone

C.P. Luptă pentru supraviețuire. Aceasta a caracterizat în ultimii 2 ani, activitatea agricultorilor români, care au fost...

Anunt de mediu

ANUNŢ PUBLIC SC EMILY IMPEX SRL Motca, titular al activităţii Taierea si rindeluirea lemnului, comert cu ridicata a...

Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa poate fi vizitat și virtual

Muzeul de Sit Arheologic de la Cucuteni și Palatul „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa (județul Iași)...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI