22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Horoscop 18 mai 2018. Zodia care va recăpăta ceva important

Rezolvări azi. O să primim un accept, o să cădeam la învoială cu acei oameni care n-au fost de acord cu ideile voastre şi o să facem progrese în toate direcţiile. Vibraţia zilei este 9 şi o să avem fler atunci când vom lua decizii.

TAUR: Păreţi mult mai energizati decât de obicei şi asta e bine, ca să faceţi față noilor provocări de la serviciu, de pe scena socială unde vor fi posibile schimbări.

Aveţi un eveniment în pregătire şi o să vă ocupaţi îndeaproape de toate datoriile, să fie totul de mare clasă.

GEMENI: Or să vă treacă nişte bani prin mână şi o să cheltuiţi din ei să vă duceți la plimbare, să ajungeţi la malul mării, pe un vârf de munte undeva, cu trenul, cu maşina.

Se poate să-ntâlniţi în cercul de prieteni pe cineva în care să regăsiţi calităţile pe care le căutaţi la fiinţa iubită şi să visaţi la o relaţie.

RAC: Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor oameni care ţin la voi, cred în şansele voastre de a vă ridica şi mai sus şi vin să vă sprijine-profesional.

Voi sunteţi pe punctul de a vă aşeza la casa voastră şi să aveţi şi copii şi lucrurile vor decurge frumos, mai ales pentru că ştiţi ce vreţi.

LEU: O să intraţi în focuri ca să obţineţi de la nişte angajatori maximum de ce aţi cerut şi o să lăsaţi până săptămâna viitoare la decantat toată povestea, ca să cântăriţi bine situaţia.

Se poate să apară nişte tensiuni în relaţia de cuplu şi să trebuiască să pășiți ca pe coji de ouă, să nu stârniţi gelozii.

FECIOARĂ: Vă pregătiţi de plecare, e cineva care v-aşteaptă la destinaţie, poate vă duceţi poate mai mult de două zile, e posibil să vă luaţi concediu dacă totul e aranjat.

Continuarea pe STIRILEPROTV

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
22.8 ° C
24.1 °
21.7 °
78 %
1.9kmh
0 %
Dum
31 °
lun
34 °
mar
27 °
mie
28 °
joi
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI