6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Horoscop 18 aprilie 2018. Bani împrumutaţi, dragoste în parc şi un iubit trădător. Informaţii la zi pentru toate zodiile

18 aprilie 2018. Berbecul află un secret groaznic, Taurul cunoaşte o domnişoară foarte drăguţă, iar Leul s-ar iubi cu o persoană importantă, dar are dubii.

Balanţa este dezamagită de un iubit pervers, Scorpionul e face un gest total bizar, iar Peştii vor să stea degeaba şi să ia bani.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi va afla un secret foarte important, care afectează viața unei persoane cunoscute în oraş. Acest secret nu vă priveşte, ceea ce înseamnă că nu aveți dreptul să discutați cu nimeni (chiar și cu persoane în care aveți mare încredere). Schimbați-vă atenția asupra acelor aspecte care vă privesc atât pe dvs. personal cât și cercul dvs. de prieteni. Este foarte posibil să declanşaţi o tragedie dacă expuneţi aceste informaţii în public.

Horoscop 18 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi este în pericol de a deveni foarte obosit, din cauza unui ritm de lucru tensionat. De îndată ce orele dedicate îndeplinirii datoriei dvs. profesionale se termină, acordați-vă o meritată relaxare completă. Cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber este să mergeţi undeva, într-un parc. Acolo veţi cunoaşte o domnişoară foarte drăguţă, care vă va analiza de pe o bancă apropiată. Nu pierdeţi o cazia să petreceţi momente frumoase în compania ei, sunt toate şansele care această întâlnire să devină ceva foarte interesant.

Continuarea pe Observator

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow