5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Horoscop 16 ianuarie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Se poate să aflăm vreo scurtătură spre succesul pe care ni-l dorim şi or să ne mai ajute şi cei care ne iubesc, să câştigăm cât mai multe, cu cât mai puţin efort.

Vibraţia zilei este 7 şi o să mai lăsăm de la noi, dacă vedem că partenerul vrea neapărat să aibă el dreptate.

CAPRICORN: O să vă faceţi noi prieteni care vor ţine pasul cu voi şi o să aveţi nişte preocupări comune, care să vă destindă în timpul liber. Apar situaţii neprevăzute şi o să faceţi tot posibilul să răspundeţi cu promptitudine tuturor solicitărilor, să nu treacă vreo şansă pe lângă voi şi să rămâneţi indiferenţi.

VĂRSĂTOR: E bine să vă faceţi o programare la medic să vedeţi în ce stare se afla organismul vostru, să interveniţi la timp – dacă e ceva. Aveţi idei, iniţiative, care or să se poată pune în practică şi vor fi oameni care or să vă susţină, şi-o să faceţi fața greutăţilor, dac-apar, că nu e obligatoriu.

PEŞTI: Poate vine o ofertă de muncă din străinătate sau aflaţi de o bursă, c-aşa v-aţi propus mai demult, să-ncercaţi ceva de genul ăsta. Se poate să găsiţi ceva de lucru în particular şi să nu vă dea peste cap viaţa de familie, ci să v-ajute să acoperiţi nevoile financiare ale casei, taxe, impozite, rate.

BERBEC: Se poate să fiţi recrutaţi pentru ceva select, care să vă pună în valoare şi să fie un pas înainte spre un alt mediu social. Poate şi-au dat seama şefii de calităţile voastre, de cât de mult aţi muncit şi or fi mulţumiţi de rezultate şi-or să recompenseze, cumva pentru că abia acum consideră că meritaţi.

TAUR: Vă invită cineva pentru o zi, două să-i faceţi o vizită în străinătate, să mai vedeţi şi alte locuri, să vă bucuraţi de oameni şi de peisaje. E posibil să găsiţi un zbor mai ieftin spre o destinaţie de vacanţă, fie şi pentru la vară şi să păstraţi secretul până înaintea plecării, să fie surpriză.

GEMENI: Poate vi se confirma un diagnostic şi o să vi se administreze tratamentul adecvat care să vă redea formă maximă. Încep să se-adune banii în cont şi o să-i ţineţi pe loc, pe cât posibil, dar vor fi şi plăti obligatorii pe care nu le puteţi ignora, c-aveţi tot interesul să scăpaţi fără amenzi.

RAC: E cineva care vrea să vă cunoaşteţi ca să puteţi descoperi valentele comune, să se contureze o relaţie de cuplu. Se poate să vă abordeze mai multe persoane în vederea unei colaborări, care se poate prelungi oricât de mult dacă se vor arăta beneficiari interesaţi de munca voastră.

LEU: Un eveniment în familie o să reunească rudele de prin toate colţurile ţării şi ale lumii şi o să pună toată lumea umărul la pregătiri. O să faceţi nişte cheltuieli pentru casa, poate pregătiţi camera copilului care se va naşte sau reamenajaţi interiorul pentru c-o să se mărească familia, sau se reîntregeşte.

FECIOARĂ: Din grupul de prieteni se poate detaşa cineva care vede în voi un partener de cuplu cu care să-şi întemeieze o familie. Poate vreţi să încercaţi lucruri noi cu care să ieşiţi la rampa, să vă reinventaţi, c-aţi cam ieşit din lumină reflectoarelor şi vreţi să încercaţi o revenire.

BALANŢĂ: Poate le daţi o mână de ajutor părinţilor, bunicilor, unor rude mai în vârstă care nu se descurcă prea bine cu banii şi n-au nici putere să facă treaba. Se poate să vă ocupaţi de casă, de nişte chestiuni de familie şi să faceţi, pe rând toate lucrurile pe care vi le-au cerut ai voştri în decursul anului trecut.

SCORPION. Poate daţi sfoară-n ţară să vină toate rudele la o nuntă, la un botez care vor avea loc în curând şi aţi vrea să fie toţi cei dragi de faţă. Poate o s-aveţi activităţi extraprofesionale şi o să vă prindă bine şi genul ăsta de socializare, cu colegii, că mai schimbaţi decorul, şi o să vă deconectaţi.

SĂGETĂTOR: O să primiţi o ofertă de colaborare şi o să sune destul de bine încât să acceptaţi ca să vă suplimentaţi veniturile. O să faceţi ceva cu banii din cont şi o să vă asiguraţi că nu le lipseşte nimic alor voştri, că mai aveţi cu ce să-i trimiteţi pe copii la schi sau într-o excursie cu colegii şi cu prietenii de vârsta lor.

Sursa: Pro TV

DE LA ACELAȘI AUTOR

Fara apa la robinet pana luni, din cauza unei avarii la o conducta

INFORMARE APAVITAL: "În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situaţie de...

Avarie la aducțiunea pentru apa. Furnizarea a fost întreruptă in Pașcani si suburbiile Lunca, Bosteni si Sodomeni

"În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, ApaVital se află în neplăcuta situaţie de a...

Cum să stai mai puțin timp pe rețelele sociale: s-ar putea să fii dependent de dopamină digitală

Multe persoane își fac griji cu privire la timpul pe care îl alocă zilnic rețelelor sociale. În...

Ce riști dacă ești prins cu certificat verde fals! Fapta penală pentru care ești acuzat

A devenit o modă ca românii nevaccinați să încerce să fenteze legea. Astfel, mai multe persoane au...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI