Horoscop 14 martie 2018. O zi de miercuri total bizară, cu Fecioara care face bani din nimic, Taurul bagă adânc mâna în buzunar pentru a plăti infidelitatea, iar Berbecul lovește frontal dușmanii.

Racul pierde timpul gândindu-se la destin, Leul se ceartă cu șeful, iar Scorpionul minte puțin, mimând o lipsă în exprimare.

Berbec

Berbecul pe 14 martie 2018 nu va fi fericit să viziteze o anumită persoană. O să vă amintițide fiecare conflict care a apărut între voi în trecut, dar sunteți pregătit mental pentru noi atacuri. Oricum, nefericit cel ce atacă direct un Berbec. Totuși, acestă persoană se va comporta incredibil de modest și va prietenoasă față de dvs. Acest lucru nu ar trebui să vă adoarmă vigilența. Fiți extrem de atenți, nu așteptați acțiuni pozitive din partea inamicului, pentru că pur și simplu nu este capabil de ele.

 Taur

Taurul trebuie să-și petreacă acest mediu lucrând la căsnicia sa. Partenerul vostru va afla despre o infidelitate mai veche și trebuie să faceți tot ce vă stă în putință pentru a vă face partenerul să uite de un incident. Ați greșit enorm, așa că nu vă sfiiți să băgați adânc mâna în buzunar pentru un cadou devastator. O să uite repede supărarea, dar aveți grijă să îi aduceți aminte să nu mai aducă din nou vorba despre subiect, vă dezavantajează grav.

Continuarea pe Observator