Avem o energie cu care putem demara proiecte noi, să ne revizuim viaţa, să vedem ce îmbunătăţiri putem aduce ca să ne meargă şi mai bine pe toate fronturile.

Vibraţia zilei este 3 şi putem duce comunicarea la alt nivel.

BERBEC: Se poate să ieşiţi mai des pe la evenimentele din oraş, c-aveţi nevoie de prieteni cu care să vă vedeţi în timpul liber, să socializaţi. Pare să fie o zi încărcată, sunt obligaţii de care trebuie să vă achitaţi, sunt acte pentru care o să trebuiască să intraţi în audienţă ca să obţineţi semnături pe ele.

TAUR: O veste bună de la cineva care vrea să fiţi împreună, poate are loc şi cererea în căsătorie cât de curând. E nevoie de voi pe undeva, la organizarea unui eveniment şi o să puneţi la bătaie toată priceperea şi o să căpătaţi contracte şi vă asiguraţi un venit consistent.

GEMENI: Sănătatea nu trebuie lăsată pe planul doi, e bine să vă faceţi timp s-ajungeţi şi la doctor, să faceţi investigaţii medicale să vedeţi cum staţi. O reuşită la serviciu, luaţi bani şi vă puteţi cumpăra diverse pentru casă şi ai voştri, să se vadă pentru ce aţi muncit, să aveţi şi satisfacţii materiale.

Continuarea pe Observator

Slider
loading...