14.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

,,Hora Satului”, in comuna Ruginoasa, la sfarsitul saptamanii

Sarbatoare in comuna Ruginoasa. Duminica, 7 octombrie, locuitorii comunei sunt invitati la ,,Hora Satului” , eveniment care a ajuns la a 13 – a editie.
Programul va debuta la ora 09.00 cu o serie de competitii sportive, apoi de la ora 12 .00 va avea loc meciul de fotbal dintre echipele ,,Unirea“ Ruginoasa si ,,Gloria” Baltati, pe stadionul comunal.
De asemenea de la ora 11.00 la Caminul Cultural va avea loc o expozitie de arta populara intitulata ,,Patrimoniul local de ieri si de azi” si un simpozion cu prezentare de filme etnoculturale sub genericul ,,Sezatori la noi in sat”.

Cele mai asteptate momente vor incepe de la ora 13.00 in cadrul ,,Intalnirii cu fiii satului”. Oficialitatile locale vor acorda diplome de merit elevilor care au obtinut rezultate remarcabile in activitatea scolara si extrascolara precum si pentru creatorii populari din comuna dupa care urmeaza un spectacol folcloric sustinut de orchestra de muzica populara a Clubului Copiilor Pascani, formatiile:,, Enigma”si ,,Fanax” si interpreti de muzica populara; Petronela Adumitroaei si Georgiana Catiru. Pe scena vor mai urca Ansamblul de dansuri populare ,,Garofita” din Oboroceni-Helesteni si Grupul folcloric al Caminului Cultural Ruginoasa.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow