12.1 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Holul școlii, ring de box. Elev bătut cu bestialitate la un liceu din Pașcani

Holul scolii, ring de box pentru elevi. Asa s-a intamplat in aceasta dupa amiaza la o scoala din oras. Totul a pornit de la o privire urata, iar de aici s-au impartit pumni si picioare pana cand un adolescent a ajuns pe mana medicilor de la spitalul din Pascani. La fata locului a ajuns si un echipaj de politie alaturi de firma de paza. Conducerea scolii va lua masuri necesare.

bataie sc 5

Andrei Ilinca de 16 ani din comuna Valea Seaca a ajuns pe patul de spital si nu la orele de curs, in aceasta dupa amiaza. Asta dupa ce a luat bataie de la doi colegi de scoala, pentru ca s-a uitat urat.

La fata locului au fost chemate echipaje de la Ambulanta, Politie si firma de paza care asigura linistea si disciplina in unitatea de invatamant. Dupa acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportata cu Ambulanta la spitalul din Pascani pentru investigatii suplimenatre.

Colegii lui Andrei spun ca baiatul a luat bataie de la fratii Dominte, elevi la Liceul Economic „Nicolae Iorga” din Pascani

Mentionam ca s-a deschis o ancheta in scoala, iar conducerea va stabili cum s-a petrecut incidentul si din ce motive, urmand ca cei in cauza sa fie pedepsiti.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow