23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Holograf la Pașcani. Peste 15 mii de spectatori la concert – VIDEO

Concertul cel mai asteptat de la Zilele Pascaniului a fost in mod evident cel al trupei Holograf. Peste 15.000 de oameni s-au adunat duminica seara pe stadionul municipal pentru a asculta live cea mai buna trupa de muzica rock a momentului, din Romania.
Au intrat pe scena la ora 21.30 in aplauzele tuturor.

HOLOGRAF

Au cantat aproape o ora si jumatate, mai mult decat era trecut in contract. Unele piese chiar de doua ori, la cerere fanilor. Asta pentru ca s-au simtit foarte bine in fata unui public dornic sa asculte muzica de calitate.

Odata cu ei au cantat si spectatorii, unii veniti din alte judete ale tarii, special pentru acest concert. “Ti-am dat un inel”, “Si baietii plang cateodata”, “Sa nu-mi iei dragostea “ sau „Cat de departe” sunt piesele tineretii multora dintre cei veniti sa asculte trupa Holograf. Atmosfera a fost incendiara, chiar daca la jumatatea spectacolului a inceput o ploaie de vara.

Artistii au ajuns la Pascani duminica dupa amiaza. Dupa probe au avut timp cateva ore pentru o vizita pe strazile municipiului. Au fost placut surprinsi de caldura cu care au fost primiti.

Publicul a fost exceptional, spune Dan Bitman. Holograf nu a mai concertat in Moldova de multi ani, dar a mai fost in Pascani in anul 1987.

Mesajul pentru pascaneni a fost cu totul special. Dan Bitman a fost placut surprins de numele televiziunii asemanator cu cel al sau, motiv pentru care ar vrea sa o cumpere. A glumit desigur sau poate ca nu…
www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow