15.8 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Hoaţă la 12 ani. A furat banii din caserie. A fost prinsă imediat

- Advertisement -

O puştoaică de 12 ani şi-a încercat „norocul” la un magazin din Piaţa Vale a Municipiului. Aceasta a intrat în spaţiul respectiv, iar când vânzătoarea nu era atentă a băgat mâna în cutia cu bani şi a luat de acolo încasările până la acea ora. Poliţiştii locali au fost solicitați, iar amendă primește mama fetei pentru nesupraveghere.

piata vale
Are 12 ani dar până în prezent numeroase furturi din magazine. Fata din suburbia Sodomeni şi-a încercat „norocul” şi la un magazin din Piaţa Vale, în această după amiază, însă a fost prinsă chiar de patroana magazinului, cu banii îndesaţi în buzunare. Femeia a chemat poliţia la faţa locului, pentru cercetări.

Din spusele comercianţilor, copila nu se află la prima faptă de acest gen. Ea acţionează în magazinele unde marfa este pusă la îndemână cumpărătorilor, iar când gestionara nu este atentă, sunt sustraşi banii sau alte bunuri. De această dată, minorei nu i-a mai ieşit planul, fiind ţinută pe loc până la venirea oamenilor legii.

Comercianţii din Piaţă spun că, deşi cei de la Poliţia Locală au răspuns promp solicitării făcute, aceştia ar trebui să treacă mai des prin zona şi să aplice legea.

Fata a fost dusă la sediul Poliţiei Locale din Paşcani, iar părinţii ei au primit amendă 300 de lei pentru că au lăsat-o nesupravegheată şi a comis acte de vagabondaj.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow