More

  Hoaţă la 12 ani. A furat banii din caserie. A fost prinsă imediat

  Array

  O puştoaică de 12 ani şi-a încercat „norocul” la un magazin din Piaţa Vale a Municipiului. Aceasta a intrat în spaţiul respectiv, iar când vânzătoarea nu era atentă a băgat mâna în cutia cu bani şi a luat de acolo încasările până la acea ora. Poliţiştii locali au fost solicitați, iar amendă primește mama fetei pentru nesupraveghere.

  piata vale
  Are 12 ani dar până în prezent numeroase furturi din magazine. Fata din suburbia Sodomeni şi-a încercat „norocul” şi la un magazin din Piaţa Vale, în această după amiază, însă a fost prinsă chiar de patroana magazinului, cu banii îndesaţi în buzunare. Femeia a chemat poliţia la faţa locului, pentru cercetări.

  Din spusele comercianţilor, copila nu se află la prima faptă de acest gen. Ea acţionează în magazinele unde marfa este pusă la îndemână cumpărătorilor, iar când gestionara nu este atentă, sunt sustraşi banii sau alte bunuri. De această dată, minorei nu i-a mai ieşit planul, fiind ţinută pe loc până la venirea oamenilor legii.

  Comercianţii din Piaţă spun că, deşi cei de la Poliţia Locală au răspuns promp solicitării făcute, aceştia ar trebui să treacă mai des prin zona şi să aplice legea.

  Fata a fost dusă la sediul Poliţiei Locale din Paşcani, iar părinţii ei au primit amendă 300 de lei pentru că au lăsat-o nesupravegheată şi a comis acte de vagabondaj.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI