5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Hoas în circulaţia rutieră din Paşcani: Nu sunt indicatoare şi semafoare, iar şoferii sunt indisciplinaţi

comisia de circulatie

Haos in circulatia rutiera din Municipiul Pascani: nu sunt indicatoare si semafoare, iar soferii parcheaza care si pe unde vrea. La aceasta concluzie au ajuns membrii Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Pascani care s-au intalnit astazi, 25 septembrie pentru a discuta, inca o data despre probleme din oras.

Presedintele comisie, viceprimarul Pascaniului, Vasile Axinte, a spus ca pana cand vor fi rezolvate problemele de trafic din oras, membrii comisiei se vor intalni in fiecare luna.

Fluitizarea traficului in oras a fost cel mai discutat subiect. Aici fiecare membru a comisiei a punctat zonele unde sunt probleme, iar solutiile au venit tot din partea lor, insa nu se stie, deocamdata, cand vor fi puse in aplicare. Zonele mentionate sunt scolile si statiile de autobuz, acestea din urma, amplasate nu tocmai corect, conform celor spuse de membrii comisiei.

De exemplu, in zona pietii agroalimentare din zona Vale a Municipiului urmeaza sa fie amenajata o parcare numai pentru clienti, iar agentii economici sa-si parcheze masinile cu marfa, in zona stadionului de rugby. O alta varianta este interzicerea parcarii sau stationarii a oricarui tip de autovehicul, pe partea dreapta a strazii.

Si lipsa indicatoarelor de orice fel, in oras a fost un subiect intens discutat. De exemplu lipsesc indicatoarele cu numele strazilor, cele de orientare catre alte localitati, si mai ales cele rutiere. Exemple in acest sens au fost spuse de consilierul local Neculai Enea si agentul sef, Gheorghe Parlog. Chiar daca s-a discutat mult pe acest subiect, concluzia este ca nu se stie daca si cand vor fi amplasate.

Cei prezenti in sedinta de astazi au fost seful Politiei Locale, Vasile Avasiloaei, agentul sef Gheorghe Parlog din partea Biroului Rutier Pascani, consilierii locali Ioan Ionita si Neculai Enea, seful Serviciului de Gospodarie, Stefan Popa, in frunte cu viceprimarul Vasile Axinte. ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow