9.1 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Hoas în circulaţia rutieră din Paşcani: Nu sunt indicatoare şi semafoare, iar şoferii sunt indisciplinaţi

comisia de circulatie

Haos in circulatia rutiera din Municipiul Pascani: nu sunt indicatoare si semafoare, iar soferii parcheaza care si pe unde vrea. La aceasta concluzie au ajuns membrii Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Pascani care s-au intalnit astazi, 25 septembrie pentru a discuta, inca o data despre probleme din oras.

Presedintele comisie, viceprimarul Pascaniului, Vasile Axinte, a spus ca pana cand vor fi rezolvate problemele de trafic din oras, membrii comisiei se vor intalni in fiecare luna.

Fluitizarea traficului in oras a fost cel mai discutat subiect. Aici fiecare membru a comisiei a punctat zonele unde sunt probleme, iar solutiile au venit tot din partea lor, insa nu se stie, deocamdata, cand vor fi puse in aplicare. Zonele mentionate sunt scolile si statiile de autobuz, acestea din urma, amplasate nu tocmai corect, conform celor spuse de membrii comisiei.

De exemplu, in zona pietii agroalimentare din zona Vale a Municipiului urmeaza sa fie amenajata o parcare numai pentru clienti, iar agentii economici sa-si parcheze masinile cu marfa, in zona stadionului de rugby. O alta varianta este interzicerea parcarii sau stationarii a oricarui tip de autovehicul, pe partea dreapta a strazii.

Si lipsa indicatoarelor de orice fel, in oras a fost un subiect intens discutat. De exemplu lipsesc indicatoarele cu numele strazilor, cele de orientare catre alte localitati, si mai ales cele rutiere. Exemple in acest sens au fost spuse de consilierul local Neculai Enea si agentul sef, Gheorghe Parlog. Chiar daca s-a discutat mult pe acest subiect, concluzia este ca nu se stie daca si cand vor fi amplasate.

Cei prezenti in sedinta de astazi au fost seful Politiei Locale, Vasile Avasiloaei, agentul sef Gheorghe Parlog din partea Biroului Rutier Pascani, consilierii locali Ioan Ionita si Neculai Enea, seful Serviciului de Gospodarie, Stefan Popa, in frunte cu viceprimarul Vasile Axinte. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Două săptămâni de teste la gimnaziu și liceu, în toate școlile din județ

Nici bine nu a inceput scoala ca pe elevii din Pascani, Targu Frumos, Harlau si comunele din...

Ce se întâmplă cu dosarele de daună ale șoferilor care au RCA la City Insurance. Anunțul Fondului de Garantare

Fondul de Garantare a Asiguraţilor primeşte, de luni, cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea...

Două ore și jumătate de acțiune la Pașcani. Polițiștii și jandarmii au dat amenzi

La data de 19 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 12.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului...

Șofer băut prins în Târgu Frumos de un polițist aflat în timpul liber

La data de 19 septembrie a.c., un poliţist aflat în timpul liber a depistat un bărbat de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI