21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Hîrlăul are apă și canalizare. Investiții aproape finalizate

horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
credius.ro
creditprime.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Veşti bune pentru locuitorii oraşului Hîrlău şi Pârcovaci, lucrările la reţeaua de apă şi canalizare vor fi finalizate până la sfârşitul lunii mai. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Apa Vital prezenţi la şedinţa ordinară ce a avut loc pe 31 martie la sediul administraţiei locale.

Este vorba de două contracte de modernizare şi extindere reţea de apă şi canalizare pe o distanţă de aproximativ 25 km. Pe lângă aceste investiţii s-au reabilitat staţia de tratare şi 8 staţii de pompare ape uzate. Valoarea proiectului este de 7,3 milioane de euro cu finanţare europeană, guvernamentală, a operatorului şi administraţiei locale.

Până la recepţia lucrărilor programată în luna iunie firma constructoare va executa şi lucrări la străzi pentru a le aduce la forma iniţială.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI