More

  Hîrlău: Tânăr arestat pentru 29 de zile pentru doua furturi

  Array

  accident rutier hirlauÎn luna septembrie a anului 2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au fost sesizaţi de către C. M., de 14 ani, cu privire la faptul că la data de 10.09.2013, în timp ce se afla cu alţi copii în extravilanul comunei Deleni, un tânăr necunoscut i-a sustras din buzunar un telefon mobil în valoare de 2800 lei.

  La data de 28.09.2013, poliţiştii au fost sesizaţi de către C. Dănuţ, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la pescuit i s-a sustras din pantalonii lăsaţi pe malul lacului, suma de 100 lei.

  La data de 13.01.2014, în urma verificărilor şi investigaţiilor poliţiştilor a fost identificat suspectul celor două furturi comise în luna septembrie 2013: M. Radu, de 27 ani, din oraş Hîrlău.

  Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hîrlău şi Judecătoriei Hîrlău, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de Judecată a dispus arestarea preventivă a suspectului pentru o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt.

  În baza mandatului de arestare preventivă emis de Judecătoria Hîrlău, tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Iaşi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI