11.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Hîrlău – Pregătiri pentru Balul Bobocilor, la Liceul Tehnologic

- Advertisement -

Pregătiri pe ultima sută de metri pentru toată suflarea Liceului Tehnologic din Hîrlău. De la mic la mare vor participa vineri seara la evenimentul mult aşteptat de toată lumea – Balul Bobocilor. Astfel, după câteva ore de competiţie şi distracţie se va află cine e Miss şi Mister. Acum bobocii de clasa a IX a repetă de mare zori.

lic teh hirlau

Mai sunt câteva ore până când se va află cine sunt cei mai frumoşi şi talentaţi boboci ai Liceului Tehnologic din Hîrlău. Pregătirile şi repetiţiile sunt în plină desfăşurare. Evenimentul va avea loc vineri seara, 20 noiembrie, începând cu ora 17.00 la Clubul Copiilor din localitate. Cele 8 perechi de boboci din clasa a IX a vor avea de trecut prin 5 probe pregătite de organizatori – profesori şi elevi de liceu. Este vorba despre proba de aptitudini, muzică, dans, cultură generală şi o proba surpriză pentru a testa şi vedea spontanietatea participanţilor.

Şi pentru că Liceul este recunoscut și ca membrii în Ansamblului Raposia, noua formulă va urca pe scenă spre delicul spectatorilor. Ei au pregătit un program cu dansuri şi cântece. Adolescenţii sunt coordonaţi de Viorel Vatamaniuc, profesor coregraf.

Pe desfăşurătorul balului sunt programate şi momente de teatru, dans şi muzică susţinute de elevii din clasele X – XII. Astfel, elevii talentanţi ai şcolii îşi vor etala aptitudinile actoriceşti şi vocale.

Liceul Tehnologic Hîrlău răspunde cerinţelor de dezvoltare socială şi profesională a tinerilor din zona, oferind o formare profesională în domenii precum mecanică, industrie textilă şi pielărie, construcţii civile, prelucrarea lemnului, industrie alimentară, turism şi alimentaţie, asigurându-le şanse de integrare socio-profesională şi de continuare a învăţării de-a lungul vieţii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow