11.3 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Hîrlău – Miss şi Mister Boboc Georgiana Poroșniuc şi Andrei Onofrei – VIDEO

- Advertisement -

S-au desemnat cei mai talentaţi boboci de la Liceul Tehnologic din Hîrlău. După câteva ore în care a domnit buna dispoziţie, dar şi emoţiile, titlurile de Miss şi Mister Boboc 2015 au mers către Georgiana Poroșniuc şi Andrei Onofrei. Ei au încântat juriul cu simpatia pe care au transmis-o prin probele la care au participat.

lic teh hirlau miss mister 2015
La Liceul Tehnologic din Hîrlău au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc în urma probelor de la Balul Bobocilor care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Cei încoronaţi de juriul şi public au fost Georgiana Poroșniuc şi Andrei Onofrei.

Premii au primit toţi cei 16 boboci de clasa a IX a care au avut curajul să urce pe scenă în fața a zeci de profesori şi colegi de-a lor. Ei și-au demonstrat talentul, spontanietatea prin probele de prezentare, de aptitudini.

Balul a avut ca tematică tradiţiile populare. Aşadar nu au lipsit cei din Ansamblul Rapsodia Hîrlău. Prin port, cânt şi dans, au făcut să răsune sala Clubului Copiilor, acolo unde a avut loc evenimentul.

Momentele dintre probe au fost pregătite de către elevii şi profesorii organizatori. Este vorba despre fragmente din piese de teatru, cântece dar şi dans.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow