More

  Hîrlău: amenzi usturătoare date de polițiști

  În perioada 18 – 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a faptelor cu violenţă, a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător.

  Au fost legitimate 163 de persoane, verificați 64 de conducători auto, 7 societăţi comerciale, 17 baruri și 13 atelaje hipo.

  Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7.930 de lei, dintre care 16 conform O.U.G. 195/2002, 30 conform Legea 61/1991, 2 conform Legii 12/1990 și 5 conform altor acte normative.

  De asemenea, au fost reținute 1 permis de conducere și 1 certificat de înmatriculare. Totodată, a fost constatată în flagrant o infracțiune.

  O femeie de 38 de ani, din comuna Deleni,  a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 280 de lei, întrucât a provocat scandal în loc public şi avea cartea de identitate expirată.

   

  Un bărbat de 58 de ani, din municipiul Iași, a fost sancţionat contravanțional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiindu-i reţinute plăcuţele şi certificatul de înmatriculare, întrucât a condus un autoturism pe DJ 281, pe raza comunei Belceşti, având asigurarea obligatorie auto expirată.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet