11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Hîrlău: amenzi usturătoare date de polițiști

În perioada 18 – 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a faptelor cu violenţă, a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător.

Au fost legitimate 163 de persoane, verificați 64 de conducători auto, 7 societăţi comerciale, 17 baruri și 13 atelaje hipo.

Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7.930 de lei, dintre care 16 conform O.U.G. 195/2002, 30 conform Legea 61/1991, 2 conform Legii 12/1990 și 5 conform altor acte normative.

De asemenea, au fost reținute 1 permis de conducere și 1 certificat de înmatriculare. Totodată, a fost constatată în flagrant o infracțiune.

O femeie de 38 de ani, din comuna Deleni,  a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 280 de lei, întrucât a provocat scandal în loc public şi avea cartea de identitate expirată.

 

Un bărbat de 58 de ani, din municipiul Iași, a fost sancţionat contravanțional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiindu-i reţinute plăcuţele şi certificatul de înmatriculare, întrucât a condus un autoturism pe DJ 281, pe raza comunei Belceşti, având asigurarea obligatorie auto expirată.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI