15.8 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022
Array

Hingherii au ieşit la prins câinii de pe stradă, însă nu ştiu să tragă cu puşca

- Advertisement -

După câteva săptămâni în care păşcănenii au tot reclamat că sunt lătraţi şi muşcaţi de câinii maidanezi din oraş, administraţia locală a achiziţionat puşca cu tranchilizante şi astăzi, angajaţii de la Gospodărie Comunală au ieşit la vânătoare. Au un targhet de a strânge câte zeci câini pe zi până când aceştia nu vor mai fi pe străzile din Paşcani.

pusca

Cei aproape două sute de câini maidanezi din Paşcani urmează să fie strânşi de pe străzi. Acţiunea a început de azi dimineaţă, cu centrul oraşului, în zona Şcolii Gimnaziale „Iordadache Cantacuzino”. Doar că cei prezenţi la faţa locului nu au ştiut cum să folosească puşca din dotare.

Muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală, însoţiţi de un medic veterinar au vânat patrupedele cu puşca cu tranchilizante.

Păşcănenii sunt rugaţi să facă sesizări la sediul administraţiei locale din Municipiu pentru ca angajaţii de la Serviciul să vină pentru a strânge câinii.

Câinii strânşi de pe străzi vor fi duşi la vechiul adăpost de la Blăgești până vor fi finalizate actele pentru nou padoc, de la Moţca.

Zonele cu cei mai mulţi maidanezi pe străzi sunt în centrul oraşului, parcurile de joacă pentru copii, scările mici, Esplanada.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow