More

  Hingherii au ieşit la prins câinii de pe stradă, însă nu ştiu să tragă cu puşca

  Array

  După câteva săptămâni în care păşcănenii au tot reclamat că sunt lătraţi şi muşcaţi de câinii maidanezi din oraş, administraţia locală a achiziţionat puşca cu tranchilizante şi astăzi, angajaţii de la Gospodărie Comunală au ieşit la vânătoare. Au un targhet de a strânge câte zeci câini pe zi până când aceştia nu vor mai fi pe străzile din Paşcani.

  pusca

  Cei aproape două sute de câini maidanezi din Paşcani urmează să fie strânşi de pe străzi. Acţiunea a început de azi dimineaţă, cu centrul oraşului, în zona Şcolii Gimnaziale „Iordadache Cantacuzino”. Doar că cei prezenţi la faţa locului nu au ştiut cum să folosească puşca din dotare.

  Muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală, însoţiţi de un medic veterinar au vânat patrupedele cu puşca cu tranchilizante.

  Păşcănenii sunt rugaţi să facă sesizări la sediul administraţiei locale din Municipiu pentru ca angajaţii de la Serviciul să vină pentru a strânge câinii.

  Câinii strânşi de pe străzi vor fi duşi la vechiul adăpost de la Blăgești până vor fi finalizate actele pentru nou padoc, de la Moţca.

  Zonele cu cei mai mulţi maidanezi pe străzi sunt în centrul oraşului, parcurile de joacă pentru copii, scările mici, Esplanada.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI