More

  Hernie gigantica operata la Spitalul CF Pascani (FOTO SOCANT)

  Array

  Hernie gigantica Spital CFCaz nemaintalnit pentru medicii Spitalului CF din Pascani. In cursul zilei duminica, 10 martie, un batran de 81 de ani s-a prezentat cu o hernie gigantica la unitatea medicala dupa ce nu a mai putut suporta durerea.

  Potrivit comentariului postat pe o retea de socializare de medicul specialist Abdallah Bashir, bolnavul a indurat aceasta afectiune mai bine de 26 de ani. Medicii si-au facut cruce cand au vazut dimensiunile bolii de care suferea barbatul. Practic din cauza perioadei de timp indelungate si a indiferentei, acesta a ajuns la spital cu o hernie inghinala care ii ajungea pana la genunchi. La scurt timp de la prezentare, pacientul a fost consultat si diagnosticat cu hernie inghinoscrotala incarcerata provocata de patrunderea intestinului gros din cavitatea abdominala, in cavitatea scrotala stanga.

  Doctorul Abdel a postat si cateva imagini pe reteaua de socializare facebook pentru a evidentia indiferenta de care dau dovada unii pacienti, atunci cand este vorba de sanatatea lor.

  Hernie giganticaHernie gigantica1

  SURSA FOTO: FACEBOOK.COM

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet