11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Helesteni: Sedinta pentru alegerea noului viceprimar

Schimbari importante in legislativul local din Helesteni. Saptamana viitoare urmeaza sa fie ales un nou viceprimar. Consilierii locali se vor intruni in sedinta de Consiliu pentru a lua aceasta decizie, dupa ce persoana care a detinut aceasta functie a demisionat.

Satenii din comuna Helesteni vor avea de saptamana viitoare un alt viceprimar. Alegerea va fi facuta de alesii locali, intr-o sedinta de Consiliu. Paul Bortas, cel care a detinut aceasta functie din 2008, a demisionat din functie in urma cu cateva saptamani. El a luat aceasta decizie pentru a se inscrie la concursul pentru postul de secretar al institutiei, examen pe care l-a si castigat.

Postul de secretar a devenit vacant dupa ce persoana care a ocupat aceasta functie, Aurel Crisu de 67 de ani, a iesit la pensie. El a lucrat zeci de ani in primarie, fiind timp de doua mandate primar. Acum el va deveni consilierul personal al edilului, Constantin Hira.

Mentionam ca majoritatea in Consiliul Local este detinuta de PSD, formatiune politica care are sase alesi. In acelasi legislativ, mai sunt patru consilieri PNL si unul independent.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow