More

  Heleșteni: Moarte suspectă în cazul unui bătrân găsit decedat

  Array

  Un consatean din comuna Helesteni si-a gasit vecinul decedat in propria locuinta. Socanta descoperire a fost facuta in cursul zilei de ieri, cand barbatul a trecut pe la prietenul sau sa vada ce mai face.

  Dumitru M. , in varsta de 78 de ani, era vaduv iar copii acestuia sunt plecati la munca, in strainatate. Miercuri, 28 mai, un localnic a anuntat tragica intamplare dupa ce l-a gasit pe batran cazut, fara suflare, langa pat.

  La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie de la Sectia 6 Rurala Pascani care a constatat decesul batranului. Intrucat, nu era in evidentele medicului de familie cu boli cronice, politistii au deschis un dosar penal de moarte suspecta.

  Cadavrul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI