More

  Heleşteni: Caz rar de brutalitate în Vinerea Patimilor

  Array

  Ambulanta smurdUn tanar din Helesteni a batut cu bestialitate un barbat chiar in Vinerea Mare . In loc sa dea dovada de intelegere si iertare Narcis Leahu, in varsta de 20 de ani, a lovit cu pumnii un barbat de 52 de pana l-a lasat inconstient, in urma uni schimb de replici taioase intre cei doi.

  Incidentul care s-a petrecut in apropierea unui local a fost observat de alti localnici care au solicitat imediat prin 112 o ambulanta. Oamenii au ramas ingroziti cand au vazut cum tanarul practic isi calca in picioare victima.

  Aurel Mititelu a fost preluat de echipajul de ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Pascani, in stare grava, cu multiple leziuni si fracturi costale.

  Dupa consult, medicii din Compartimentul de Primiri Urgente au decis transferul pacientului la unitatea medicala “Sf. Spiridon” din Iasi.

  Politistii Sectiei 6 Rurala Pascani au deschis un dosar penal pe numele teribilistului pentru loviri si alte violente si asteapta raportul medico-legal, care va demonstra cat de grava este fapta.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI