More

  Heleșteni: A incercat sa se sinucidă cu insecticid

  Array

  fendona insecticid industrialSolutie extrema luata de o tanara din comuna Helesteni. Luni, in jurul orelor 16:45, fata, in varsta de 18 ani, a fost adusa de urgenta la Spital dupa ce a inghitit dintr-o sticla in care se afla insecticid.

  Tanara a fost la un pas sa isi piarda viata din cauza lichidului extrem de toxic. In ultima clipa, aceasta a fost observata de catre rude chiar in timp ce se afla cu sticla la gura.

  Imediat, oamenii au incercat sa ii provoace varsaturi si au cerut sprijinul unei ambulante prin serviciul de urgenta 112. Medicii ajunsi la fata locului i-au acordat fetei primul ajutor si au transportat-o la Spitalul de Urgenta Pascani.

  Aici, cadrele medicale din Compartimentul de Primiri Urgente au stabilit ca pacienta nu ingerase o cantitate mare de insecticid iar dupa cateva ore de observatie, aceasta a plecat la domiciliu.

  Se pare ca gestul fetei a venit in urma unor neintelegeri cu iubitul.

  Potrivit doctorilor, substantele toxice folosite impotriva daunatorilor chiar si in cantitati foarte mici, pot cauza decesul, daca fac parte din categoria organofosforice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet