More

  Hărmănești: Tânăr intoxicat cu o substanță necunoscută, internat de urgență în spital

  Array

  Ambulanta cu medicCaz iesit din comun pentru medicii Spitalului de Urgenta Pascani. In cursul zilei de ieri, un tanar in varsta de 22 de ani a ajuns de urgenta la unitatea medicala dupa ce s-a intoxicat cu o substanta necunoscuta.

  Alex Loghin din comuna Harmanesti a fost adus cu o masina personala in jurul orelor 15:30. Cu putin timp inainte, acesta a fost gasit de catre parinti in stare confuza, in camera sa. Doctorii din Compartimentul de Primiri Urgente nu au reusit sa inteleaga prea multe de la pacient deoarece baiatul nu putea vorbi din cauza intoxicatiei.

  La scurt timp de la prezentare, pacientul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, pentru efectuarea unui examen cu computerul tomografic. Deoarece din rezultate nu a reiesit ca e vorba de o afectiune la nivelul creierului, tanarul a fost redirijat la clinica de garda a Spitalului “Sf. Spiridon”.

  Pana in acest moment, nu se cunoaste cu ce substanta s-a intoxicat baiatul, care din spusele medicilor mai obisnuia sa consume alcool.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet