21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Harlau: Se distribuie ajutoarele de la Uniunea Europeana

Incepand cu data de 22 noiembrie 2012, administratia publica din orasul Harlau a inceput sa distribuie ajutoarele venite de la Uniunea Europeana cetatenilor.

In acest an, 2413 harlauani beneficiaza de aceste produse, dar mai sunt circa 100 de persoane care au depus dosare la Casa de Pensii pentru a fi trecuti pe listele suplimentare.

Ca in fiecare an, produsele sunt ridicate de catre beneficiari de la Centrul Multifunctional Harlau, iar cantitatea de ajutoare alimentare pe care o va primi fiecare beneficiar este de 39,26 kg cuantificata in 11 produse constand in 4 kilograme faina de grau, 4 kilograme malai, 6 kilograme orez, 0,8 kilograme paste fainoase, 0,5 kilograme biscuiti, 3,3 kilograme zahar, 1,56 kilograme mazare, 1 kilogram fasole, 6 litri de ulei, 0,8 kilograme bulion si 1,6 kilograme rosii in bulion. Mentionam ca, si in Harlau ca si in alte orase din tara, o serie din produse nu au fost inca distribuite din cauza faptului ca aceastea nu se gasesc inca in depozitul central.

Directoarea Centrului Social Multifunctional Harlau, Maria Menenciuc, spune ca nu au fost nici un fel de probleme sau incidente in distrubuirea alimentelor si faptul ca si-ar dori ca cele trei produse ce nu au venit inca sa ajunga in casele beneficiarilor pana de Craciun.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow