1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Hârlău: Război total între hoții de lemne și autoritățile locale

La inceputul acestei saptamanii, politistii din orasul Harlau au luat la controlat toate mijloacele de transport incarcate cu lemne, pentru a preveni si combate furturile si taierile ilegale de material lemnos. Au fost legitimate aproape 30 de persoane, dintre care doua au fost duse la sediul politiei pentru investigatii amanuntite. Sapte carute au fost verificate si au fost date amenzi de 4.000 lei.

Una dintre persoanele amendate este un barbat din Deleni, in varsta de 35 ani. Vasile P. a fost gasit dupa lasarea intunericului, pe raza orasului, in timp ce transporta lemne fara documente de provenienta. Oamenii legii i-au confiscat materialul lemnos si l-au amendat pe barbat cu 2.000 lei.

Mentionam ca si administratia locala intampina probleme din cauza carutasilor care transporta lemne. Zecile de atelaje trase de cai, care trec zilnic prin oras si satul Parcovaci, fac o mizerie de nedescris. Chiar daca de curand, consiliul local a interzis circulatia carutelor fara sa fie dotate cu saci colectori si pe anumite trasee, oamenii nu respecta aceasta hotarare, indiferent daca primesc amenzi sau nu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow