25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Hârlău: Licitaţie pentru asfaltarea străzii Logofăt Tăutu

Una dintre cele mai deteriorate strazi din Harlau va fi in sfarsit reparata. Primaria orasului a demarat procedurile pentru licitatia privind reabilitarea strazii Logofat Tautu. Valoarea lucrarilor estimata in proiect este de 12 miliarde de lei vechi, bani care vor fi suportati de la bugetul local.

De ani buni, strada Logafat Tautu este un cosmar pentru locuitori iar soferii sunt nevoiti sa faca slalome printre craterele imense. Mai mult, din cauza denivelarilor, masinile de mare tonaj creeaza trepidatii care deterioreaza pe zi ce trece tot mai mult peretii locuintelor din zona. Astfel, in urma numeroaselor solicitari trimise de localnici catre Primarie, edilul, Constantin Cernescu a inceput procedurile pentru organizarea licitatiei.

Lucrarile constau in turnarea unui covor asfaltic pe o distanta de aproximativ 1 km. Pana in prezent mai multe firme din zona si-au anuntat prezenta pentru licitatia ce va avea loc in cursul zilei de vineri, 07 iunie a.c., la sediul Primariei Harlau de pe strada Musatinii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow