More

  Hârlău: Licitaţie pentru asfaltarea străzii Logofăt Tăutu

  Array

  Una dintre cele mai deteriorate strazi din Harlau va fi in sfarsit reparata. Primaria orasului a demarat procedurile pentru licitatia privind reabilitarea strazii Logofat Tautu. Valoarea lucrarilor estimata in proiect este de 12 miliarde de lei vechi, bani care vor fi suportati de la bugetul local.

  De ani buni, strada Logafat Tautu este un cosmar pentru locuitori iar soferii sunt nevoiti sa faca slalome printre craterele imense. Mai mult, din cauza denivelarilor, masinile de mare tonaj creeaza trepidatii care deterioreaza pe zi ce trece tot mai mult peretii locuintelor din zona. Astfel, in urma numeroaselor solicitari trimise de localnici catre Primarie, edilul, Constantin Cernescu a inceput procedurile pentru organizarea licitatiei.

  Lucrarile constau in turnarea unui covor asfaltic pe o distanta de aproximativ 1 km. Pana in prezent mai multe firme din zona si-au anuntat prezenta pentru licitatia ce va avea loc in cursul zilei de vineri, 07 iunie a.c., la sediul Primariei Harlau de pe strada Musatinii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet