More

  Harlau: Colegiul National “Stefan cel Mare” marcheaza 60 ani de existenta

  Array

  colegiul stefan cel mare harlau

  Anul acesta, cadrele didactice si elevii Colegiului National “Stefan cel Mare” din Harlau sarbatoresc 60 ani de la infiintarea invatamantului liceal din orasul Harlau.

  Cu aceasta ocazie, vor fi organizate o serie de manifestari pentru a marca cum se cuvine un asemenea jubileu. Conform directorului institutiei, Aurel Neicu, Colegiul a pregatit un program ce se va intinde pe 2 zile.

  Prima parte va avea loc, joi 23 mai, incepand cu 10.00, cand vor fi prezentate obiectivele si mesajul de deschidere al al salonului de oferte, urmand ca in jurul orei 10.30 tinerii din scoala sa sustina un program artistic denumit “Ritmul adolscentei”.

  Mai apoi, urmeaza prezentarea ofertei educationale a institutiei prin vizitarea standurilor fiecarei specializari a scolii cat si a salilor de clasa si laboratoarelor.

  Tot in cadrul acestor manifestari, vor avea loc si competitii sportive, de fotbal, atletism, sah sau baschet.

  La finalul acestei prime zile va avea loc si banchetul de absolvire a promotiei 2013.

  Partea a doua a din cadrul jubileului Colegiului, va avea loc vineri 24 mai, cand incepand cu ora 9.00, va avea loc deschiderea festivitatilor dedicate aniversarii a 60 de ani de invatamant liceal, unde vor participa oameni importanti ai comunitatii printre care, primarul Constantin Cernescu, viceprimarul Tapusa cat si alti consilieri locali dar si fosti absolventi ai acestui Colegiu care in momentul de fata sunt profesori universitari in alte state. Mentionam aici pe prof.dr. Carol Iancu, si pe  fostii sefi de promotie incepand cu anul 1957 pana in 1987.

  Tot in aceasta parte a evenimentului va avea loc lansarea imnului scolii, ce a fost compus de catre Ruxandra Atomulesei, eleva a liceului ce a reusit castigarea a numeroase competitii muzicale atat nationale cat si internationale.

  Un alt punct important al manifestarilor va fi aparitia celei dea treia monografii a colegiului.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Bunuri în valoare de 6.000 lei furate la Stolniceni Prăjescu. Presupusul autor a fost găsit

  Un barbat in varsta de 32 de ani din comuna Stolniceni Prajescu este banuit ca ar fi furat bunuri in valoare de 6.000 de...

  Adolescenta din Pârcovaci a fost găsita teafără în Iași

  Poveste cu sfarsit fericit pentru o familie din satul Parcovaci, din apropierea orasului Harlau. Politia a anuntat ca adolescenta in varsta de 14 ani,...

  Se dau tichetele sociale pentru mese calde. 18 întrebări și răspunsuri utile pensionarilor

  Pensionarii cu venituri mici sau alte persoane defavorizate vor beneficia de la începutul lui decembrie de pe urma unui program lansat de Ministerul Fondurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI