More

  Harlau: Cerc de pictura la Colegiul “Stefan cel Mare”

  Array

  pictura cerc

  Profesorii de religie si desen ale Colegiului “Stefan cel Mare” din Harlau, au organizat, luni 8 aprilie 2013, cercul de pictura intitulat “Trepte catre cer”.

  Acest cerc este la a 3 a editie, si participa elevii cu talent, in special la pictat icoane din clasele V-XII.

  Toate icoanele relizate in cadrul acestui cerc, vor fi sfintite de catre parintele protopop Nicolae Craciun, iar apoi vor fi scoase la vanzare. Din banii stransi prin vanzarea acestor icoane, tinerii isi vor procura materiale de lucru pentru cercul de anul viitor.

  Mai mult, in holul institutiei, au fost expuse cele mai frumoase icoane pictate de catre elevi la editiile cercului de pictura din anii anteriori.

  Raluca, din clasa a X a, a colegiului a ales sa picteze Inaltarea Domnului, o lucrare ce necesita foarte multa atentie dar si foarte multa rabdare deoarece sunt foarte multe personaje.

  Robert, din clasa a VI a, a ales sa ii picteze pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. El spune ca a mai participat la astfel cercuri de pictura si ca nu ar rata nici o ocazie sa picteze.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DEPUTAT PETRU MOVILA – CANDIDAT PMP LA CAMERA DEPUTATILOR (P)

  Ca membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor, sănătatea este o prioritate pentru mine. Cele mai multe proiecte de lege sunt venite de...

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 1 milion de familii vor beneficia de racordare gratuită la rețeaua de gaze! (P)

  Reducerea diferențelor dintre sat și oraș impune asigurarea și în mediul rural a întregului confort disponibil în cel urban. Iar acest lucru nu înseamnă...

  Dorina Isopescu (PMP Iași): Primăria nu a făcut nimic pentru locuitorii din Tătărași (P)

  Prof.univ. Dorina Isopescu, candidata Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Iași, a vizitat zona Tătăraşi – Dispecer, pentru a afla de la oameni problemele cu...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI