More

  Harlau: Accident grav din cauza unei explozii

  Array

  accident_28143100

  Un sofer de 41 ani, a avut ghinion azi dimineata cand unul dintre pneurile fata ale autoturismului pe care il conducea a explodat.

  Barbatul de 41 ani este din localitatea Flamanzi, judetul Botosani si se deplasa catre munca pe drumul DN28D, ce face legatura intre Botosani si Targu Frumos la volanul unui autoturism apartinand societatii la care este angajat si anume, Eky Sam SRL.

  La un moment dat autoturismul a parasit partea carosabila izbindu-se de un pom de unde a ricosat mai departe intr-un capat de pod.

  Din spusele soferului se pare ca pneul dreapta fata a facut explozie moment in care masina nu a mai putut fi controlata.

  Barbatul a fost transportat de urgenta la Spitalul Orasenesc Harlau, unde doctorii l-au diagnosticat cu un traumatism cranio cerebral si cu multiple  excoriatii la nivelul fetei, dar si un traumatism toracic.

  Politstii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat iar autoturismul a fost ridicat in vederea expertizarii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI