More

  Haos pe Esplanadă – Poliția Locală, trasă de urechi. Un consilier atrage atenția că se consumă droguri într-un parc pentru copii

  Array

   

  Critici dure la adresă Poliției Locale, din partea consilierilor pascaneni. în ședința de astăzi polițiștii aflați în subordinea directă a primarului au fost atenționați că nu prea își fac treba și că, de când au mașini în dotare, nu mai patrulează pe jos, pe străzile municipiului.
  Consilierul Codrin Toma a atras atenția că pe Esplanadă, unii cetățeni își fac de cap cu mobilierul urban. Îl mută dintr-o parte în alta pentru a putea juca, in grup,  jocuri de noroc. Mai mult consilierul a cerut să fie interzis și mâncatul semințelor în spațiul public, din cauza mizeriei lăsată în urmă.
  Un alt conslier, Vasile Avramiuc, a atras atenția că se consumă droguri și alcool și este scandal pe timp de noapte, într-un parc destinat copiilor, în spatele Esplanadei. Locația respectivă, amenajată acum câțiva ani de zile din bugetul local, a fost stricată iar acum ar fi folosită că toaletă publică.
  Nici primarul nu a avut cuvinte de lăuda la adresa polițiștilor locali. El a spus că numai în acest an a fost nevoit să completeze sute de șuruburi și scânduri furate sau rupte la băncile de pe Esplanadă, cumpărate din fonduri europene.
  De asemenea Primăria a cumpărat în acest an peste 150 de capace de canal, în locul celor furate. Edilul municipiului spune că de vina sunt și cetățenii care văd când sunt furate sau distruse obiecte de pe domeniul public, dar nu anunța Poliția.
  În replică comandatul Poliției Locale spune că polițiștii din subordine se achita de sarcini dar sunt puțini raportat la suprafața municipiului Pașcani. În prezent pe statul de plată al Primăriei se află 28 de polițiști locali.

  În acest context șeful Poliției Locale a fost convocat de primar pentru a prezența un raport de activitate, în următoarea ședința a Consiliului Local Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Avertizare meteo: Vânt puternic în aproape toată țara şi ninsori la munte

  informare de vânt puternic intră în vigoare în această dimineață de la ora 10.00. Potrivit meteorologilor, cea mai mare parte a ţării va fi...

  Topul pensiilor speciale din Iaşi: Cea mai mare este de 9000 de euro

  Statul român „a tocat” 42,7 milioane de lei (cca 9 milioane de euro) în anul 2020 doar cu parte dintre beneficiarii ieşeni de pensii...

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI