More

  Haos în activitatea de taximetri din Paşcani. Doar 4 din 23 de şoferi controlaţi de poliţie, au atestat

  Array

  Haos în activitatea de taximetri din Paşcani. Doar 4 din 23 de şoferi controlaţi de poliţie au atestat. Amenzile date au o valoare de aproape 3 mii de lei.

  Numai 4 taximetrişti din Paşcani din cei 23 controlaţi de oamenii legii au fost găsiţi cu actele în regulă, restul au fost amendaţi în urma acţiunii în traficul din zona Paşcani pentru verificarea legalităţii transportului în regim taxi.

  Pe parcursul zilei de ieri, 20 octombrie, oameni legii au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale de taximetrie.

  Astfel au fost legitimat 23 de persoane şi controlate 15 de autoturisme echipate taxi. Au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, toate conform OUG 195/2002, în valoare totală de 2.949 lei.

  Spre exemplu, a fost depistat un tânăr de 24 ani, din municipiul Paşcani, care a condus un autoturism, în regim taxi fără a avea asupra să atestatul profesional. Acesta a fost sancţionat contraventional cu amendă în valoare de 630 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI