33.6 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Hălăuceşti: S-a spânzurat dar a fost salvat în ultima clipă de rude

Echipaj de ambulanta cu medic PascaniAlcoolul i-a luat mintile unui barbat din comuna Halaucesti. In cursul zilei de ieri, localnicul, in varsta de 44 de ani a incercat sa se spanzure dar a fost salvat in ultima clipa de rude.

In jurul orelor 16:35, Daniel Pauleţ a recurs la un gest extrem iar pe fondul consumului de alcool a legat un streang de o grinda a locuintei si a incercat sa se spanzure. Cand au intrat in camera, rudele au ramas fara cuvinte la vederea barbatului care atarna de o funie iar in urmatoarea clipa au rupt franghia si l-au dat dat jos.

In scurt timp, la fata locului a ajuns o ambulanta cu medic care l-a transportat pe localnic, in stare grava la spitalul din Pascani.

Odata ajuns in Compartimentul de Primiri Urgente, cadrele medicale au incercat sa intubeze pacientul dar fara succes, din cauza unei fracturi de laringe. Intrucat pacientul se afla in coma profunda, medicii au decis ca acesta sa fie transferat la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iasi, prognosticul fiind unul rezervat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow