spot_img
More

  Hălăucești: Bestia dintre oameni. A torturat și tâlhărit un bătrân pentru 7.000 de lei

  Array

  Politie Sectia 6 Rurala PascaniUn tanar din Halaucesti a ajuns dupa gratii pentru 29 de zile dupa ce a batut si talharit un batran in propria locuinta. Barbatul in varsta de 36 de ani a reusit sa sustraga din casa consateanului suma de 7.000 de lei, iar in cursul zilei de sambata acesta a fost arestat preventiv pentru infractiunile de violare de domiciliu si talharie.

  Claudiu Ghiujan, tanarul care a dat dovada de multa cruzime este recidivist si a mai fost inchis in trecut pentru comiterea mai multor furturi.

  Fapta pentru care acesta risca ani grei de inchisoare s-a petrecut la inceputul saptamanii trecute, iar cel care i-a vandut pontul talharului este chiar nepotul batranului. Infractorul a dat navala in casa lui Ioja Bisoc, in varsta de 85 de ani cu gandul sa fure economiile de o viata a acestuia. Potrivit anchetatorilor, victima a fost lovita cu palmele si pumnii de mai multe ori iar intr-un final acesta i-a aratat talharului unde tine ascunsi banii.

  De frica, batranul nu s-a prezentat a doua zi la Politie si le-a povestit doar vecinilor clipele de groaza prin care a trecut, iar ulterior acestia au anuntat autoritatile.

  In urma verificarilor, politistii au reusit sa recupereze doar jumatate din mica avere a victimei cealalta parte fiind cheltuita de infractor la jocurile de noroc.

  Lucratorii de politie continua cercetarile pentru a se stabili exact daca si nepotul batranului se face vinovat de comiterea unei infractiuni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet