17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Hala din Piata Vale a fost redeschisa

Hala din Piaţa Vale Paşcani a fost redeschisa începând de miercuri. Administraţia locală a anunţat că au fost luate măsurile necesare pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus şi păstrarea distanţei sociale.

În acest sens au fost amenajate culoare separate pentru trecerea clienţilor, standurile au fost puse la distanţă de doi metri iar la intrare au fost montate dispensere cu gel antibacterian şi va fi măsurată temperatura celor care intră.
Deocamdată doar o parte dintre comercianţi şi-au reluat activitatea în hala Vale. Unii dintre ei au renunţat la contracte în perioada pandemiei. Reprezentanţii Primăriei îi invită pe păşcăneni la cumpărături dar cu respectarea regulilor de igienă.
Menţionăm că în ultimii ani numărul comercianţilor din cele două pieţe agroalimentare este tot mai mic. Dacă înainte din acesta activitate se obţinea profit în fiecare an în ultima perioadă încasările sunt tot mai mici. Conform administratorului pieţelor principala cauză este deschiderea supermarketurilor şi a magazinelor chinezeşti, unde ofertele sunt mai diversificate şi la preţuri fără concurenţa.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow