More

  Haită de câini ucigaşi pe strada Abator. Trecătorii sunt în pericol, administrația locală nu intervine

  Array

  Haită de câini ucigaşi pe strada Abator. Cele 17 animale au mâncat în ultima perioadă peste o sută de păsări şi iepuri. Totul se întâmplă pe timp de noapte, iar gospodării descoperă dimineaţă isprăvirea.

  Imagini de groază a văzut în faţă ochilor şi acest păşcănean care a venit să hrănească iepurii in dimineata zilei de 13 iulie a.c.. Toată curtea era plină de sânge, iar animalele fără suflare împrăştiate peste tot.

  iepuri mancati

  Nu s-a întâmplat prima dată. Şi la sfârşitul lunii iunie au căzut pradă celor 17 câini vagabonzi – 12 iepuri din aceeaşi gospodărie.

  mihai puiu caz iepuri mancati

  Paguba bărbatului se ridică la câteva mii de lei. Mai mare e jalea că bietele animale erau ale ficiorului bărbatului, plecat la muncă în străinătate. Nici nu mai ştie cum să procedeze ca să apere iepurii de maidanezi. Şi-a turnat şi temelie la gard, l-a înălţat. Însă, spune Mihai Puiu că animalele flamande distrug totul.

  caini maidanezi

  A mers şi la Poliţie să anunţe cele întâmplate. A făcut o plângere şi nu a primit nici un răspuns dacă comunitarii vor fi strânşi de acolo. Bărbatul spune că va merge şi la Primăria din Paşcani pentru a lua măsurile care se impun.

  Au mers reporterii de la BIT TV la primărie Paşcani pentru un punct de vedere pe această tema şi dacă se vor lua măsuri în aceste situaţii speciale. De la Serviciul de Gospodărie Comunală s-a comunicat că nu se poate interveni în asemenea situaţii pentru că, de câteva luni, nu există un contract de strangere câini de pe străzi.

  gard rupt

  Familia Puiu de pe strada Abator nu este singura în aceasta situaţie. Nea Grigore spune că păsările din curte au căzut pradă de trei ori maidanezilor. Au mâncat în ultimele săptămâni – 12 iepuri, 13 pui şi o rață cu 7 boboci.

  El spune că haita de câini este condusă de un aşa zis Petrache. Este cel mai bătrân câine vagabond de pe strada Abator. El le da ordine ce şi cum să facă şi că atacă numai pe timp de noapte, iar ziua stau bine merci în curtea unei fabrici de confecţii din zona.

  veci

  Un alt caz este al acestui bărbat, gard în gard cu reclamnatul. Alexandru Mancut a avut 30 de păsări de rasă în primăvară. Însă au fost mâncate într-o noapte de către haita de câini.

  Bărbații nu ştiu ce să mai facă, ce măsuri să mai ia şi dau vina pe patronul fabricii de confecţii, cum că ține animalele in curte societății pentru a nu mai fi nevoit să angajeze pază umană la firma.

  Patronul firmei unde stau câinii nu a fost de găsit de reporterii BIT TV pentru un punct de vedere pe acest subiect.

  Rămâne de văzut dacă administraţia din Paşcani va lua măsurile necesare înainte de a avea loc vreo tragedie! Până atunci însă, păşcănenii care trec prin zona să fie atenţi la fioroasele animale!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O fostă procuroare din Pașcani și o vecină de-a ei, găsite moarte în casă. A fost deschis dosar penal

  Fosta procuroare, Codruta Pantazi, cumnata fostului primar, Dumitru Pantazi, a fost gasita fara suflare in propria locuinta, in cursul zilei de sambata, 16 ianuarie...

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI